ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δυσοίωνο το μέλλον του Ντράξλερ στη Βόλφσμπουργκ

Δυσοίωνο το μέλλον του Ντράξλερ στη Βόλφσμπουργκ

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Γιούλιαν Ντράξλερ, ο παίκτης θα αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι από την Βόλφσμπουργκ και θα βρει νέο προορισμό για την καριέρα του.

Δεν φαίνεται πως θα μακροημερεύσει στη Βόλφσμπουργκ ο Γιούλιαν Ντράξλερ, το μέλλον του οποίου στη Βόλφσμπουργκ είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Τουλάχιστον αν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει ο ατζέντης του, ο οποίος ανέφερε πως ο πελάτης του το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο παίκτης ήταν κοντά στη Γιουβέντους πέρυσι το καλοκαίρι, το deal δεν προχώρησε και ο παίκτης μετακόμισε στη Βόλφσμπουργκ έναντι 36.000.000 ευρώ. Πιθανότατα αυτό το να συμβεί με μια μικρή καθυστέρηση, αφού ο Φάμπιο Παρίζι τόνισε στην "Tuttosport" ότι η γερμανική ομάδα έχει δυνατούς ιδιοκτήτες, αλλά όλοι θέλουν να αποχωρήσουν από εκεί.

Το καλοκαίρι ο 23χρονος ήταν έτοιμος να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προσέφερε 65 εκατομμύρια ευρώ, όμως παρέμεινε στη Βόλφσμπουργκ, η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να τον κρατήσει έναν ακόμη χρόνο στο ρόστερ της. "Επαναλαμβάνω, ο Ντράξλερ θα φύγει είτε ενδιαφέρεται η Γιουβέντους ως τότε είτε όχι...", πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός ατζέντης για τον πελάτη του.

Ο διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει ακουστεί και για την Άρσεναλ, η οποία σίγουρα έχει τα χρήματα για να τον κάνει δικό της. Θα είναι ενδιαφέρον το καλοκαίρι για τον Ντράξλερ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ