ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διαμαρτυρία με μπαλάκια του τένις

Διαμαρτυρία με μπαλάκια του τένις

Οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων ανά την Ευρώπη για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων συνεχίζονται, με τους φίλους της Ντόρτμουντ να παίρνουν τη σκυτάλη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. (PICS&VID)

Οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) δεν προκαλούν τις αντιδράσεις των φιλάθλων μόνο στην Premier League... Λίγες ημέρες μετά τη διαμαρτυρία των φίλων της Λίβερπουλ στο ματς με τη Σάντερλαντ, ήρθε η σειρά των οπαδών της Ντόρτμουντ να εκφράσουν την αγανάκτηση τους!

Περίπου 7.000 εκδρομείς από τη Βεστφαλία μετέβησαν στη Στουτγάρδη το βράδυ της Τρίτης (9/2), προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Ντόρτμουντ στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και εν τέλει, να πανηγυρίσουν τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση!

Ωστόσο, στα πρώτα 20 λεπτά του ματς δεν κάθισαν στις θέσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι πλήρωσαν 38 ευρώ το κάθε εισιτήριο, ενώ γύρω στο 25ο λεπτό του ματς, αρκετοί πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μπαλάκια του τένις, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή!

Διαμαρτυρία με μπαλάκια του τένις

Ακόμα, στην κερκίδα τους αναρτήθηκε ένα πανό που έγραφε στα γερμανικά "Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι προσιτό", στα πρότυπα εκείνου των φίλων της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Διαμαρτυρία με μπαλάκια του τένις
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Δείτε ένα βίντεο από την είσοδο των φίλων της Ντόρτμουντ στην εξέδρα και τη ρίψη των μπαλακιών του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

7000 Dortmund Fans @ Stuttgart 09/02/2016 : Ultras Dortmund boycott 20 minutes and launch tennis balls on the pitch in protest against ticket prices.

Posted by Ultra Style on Tuesday, February 9, 2016
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ