ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεν ανανεώνει ο Ρόις

Δεν ανανεώνει ο Ρόις
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Δημοσίευμα της "Bild" αναφέρει ότι ο 25χρονος Γερμανός δεν επιθυμεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ. Πολλοί οι σύλλογοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ μετά τη στάση που τηρεί ο Μάρκο Ρόις. Το μεγαλύτερο ίσως περιουσιακό στοιχείο της ομάδας αρνείται σύμφωνα με την "Bild" να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αποτέλεσμα να μένει ίδια η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο 25χρονος δεσμεύεται με τους Βεστφαλούς ως το 2017, αλλά έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 35 εκ. ευρώ, ποσό που εύκολα θα έδινε κάποια ομάδα δεδομένης της αξίας του. Όλα δείχνουν ότι κάτι υπάρχει από πίσω με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του παίκτη Ντιρκ Χέμπελ είπε: "Ο Μάρκο θα έκανε πιο ισχυρή κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον. Ωστόσο, η προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Όλα τα άλλα δεν είναι σημαντικά".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ