ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Απίθανη γκάφα από τον Πέτκοβιτς

Απίθανη γκάφα από τον Πέτκοβιτς

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελβετίας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, βρέθηκε στο Φρανκφούρτη - Αμβούργο για να δει τους διεθνείς, οι οποίοι αγωνίζονται στις δύο ομάδες. Όταν ρωτήθηκε στο ημίχρονο, υπέπεσε σε γκάφα. (VIDEO)

Απίστευτη γκάφα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ελβετίας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, στο ημίχρονο της αναμέτρησης Φρανκφούρτη - Αμβούργο, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga. Ο 52χρονος Βόσνιος προπονητής βρέθηκε στην "Commerzbank-Arena" για να δει τους τρεις διεθνείς Ελβετούς που αγωνίζονται στις δύο ομάδες (Σεφέροβιτς της Φρανκφούρτης και Τζουρού, Ντρμιτς του Αμβούργου) και όταν ρωτήθηκε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο "Sky" με το πέρας του πρώτου ημιχρόνου για το πως τους είδε, είπε:

"O Σεφέροβιτς ήταν πολύ καλός μπροστά, έτρεξε πολύ και προσέφερε επιλογές. Δυστυχώς, δεν είχε κάποια ευκαιρία για γκολ". Όλα καλά, αλλά ποιο το πρόβλημα; Ο Σεφέροβιτς ήταν στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο με τον Φε να τον περνά στον αγωνιστικό χώρο, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Χούστι.

Πως είδε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όμως, τον Σεφέροβιτς; Το πιθανότερο είναι ότι μπερδεύτηκε με τον Ντρμιτς, μεσοεπιθετικό του Αμβούργου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ