ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Απίστευτη ομιλία βοηθού προπονητή οδήγησε τους παίκτες σε "εξάρα"!

Απίστευτη ομιλία βοηθού προπονητή οδήγησε τους παίκτες σε "εξάρα"!

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη. Την πήρε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συγκλονιστική ομιλία στα αποδυτήρια. Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε.

Σε αγώνα για τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, η Αρμίνια Μπίλεφελντ χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην τρίτη - πλέον - της βαθμολογίας Μπραουνσβάιγκ για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Τελικά, κατάφερε να πάρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και μάλιστα με το εμφατικό 6-0!

Η "εξάρα" οφείλεται μάλλον σε κάτι που συνέβη πριν από το ματς. Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, ο βοηθός προπονητή που ακούει στο όνομα Κάρστεν Ρουμπ, συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια και προχώρησε σε μια συγκλονιστική ομιλία, προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές για... πόλεμο.

"25.000 άνθρωποι είναι εκεί έξω και περιμένουν από εσάς να εκραγείτε! Προσεύχονται στον Θεό να σας σπρώξει και να σας φωτίσει. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: Όταν γυρίσετε σπίτι μπορείτε να το ξεχάσετε. Με τη βοήθεια των γυναικών, των συντρόφων σας, των παιδιών σας. Τα πάντα. Στο σπίτι, μπορείτε να ξεχάσετε όσα συμβούν εδώ.

Και είναι πάντα στο πλευρό σας. Για πάντα. Κάθε μέρα θα είναι στο σπίτι. Αλλά σήμερα είναι στις κερκίδες και προσεύχονται στον Θεό να τα καταφέρετε. Για αυτό το τραβάμε με κάμερα αυτό που συμβαίνει τώρα, για να μπορέσετε να το στείλετε στις γυναίκες σας πριν το παιχνίδι. Τώρα θέλω να μου υποσχεθείτε ότι θα τα δώσετε όλα για τις οικογένειές σας. Σε ολόκληρο το 90λεπτο! Για την οικογένειά σας, για τα παιδιά σας. Θα βγείτε εκεί έξω και θα δουλέψετε σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα νικήσουμε σήμερα, μπορείτε να μου το υποσχεθείτε αυτό;", ήταν τα λόγια του.

Δείτε το VIDEO.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ