ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε να χάνει νωρίς, έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά τελικά ο Λεβαντόφσκι της χάρισε τη νίκη με 2-1 στο 90' κόντρα στη Χόφενχαϊμ. Το πανόραμα της Bundesliga. (VIDEOS)

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Χόφενχαϊμ με τον Λεβαντόφσκι να της χαρίζει τη νίκη με 2-1 στο 90'. Η αρχή του αγώνα δεν ήταν ιδανική για τους Βαυαρούς οι οποίοι δέχτηκαν γκολ στο 8ο δευτερόλεπτο.

Ο Αλάμπα έκανε το λάθος και ο Φόλαντ σημείωσε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Bundesliga. Τα πράγματα έκαναν ακόμα χειρότερα αφού ο Μπενατιά αποχώρησε τραυματίας στο 36' με τον Ραφίνια να περνά στη θέση του.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μίλερ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν πίεζε για το γκολ, αλλά αυτό ερχόταν. Μάλιστα, στο 72' ο Μπόατενγκ έκανε χέρι με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι και τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Γκουαρντιόλα να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη μέσα σε δύο λεπτά. Ο Εουγκέν Πολάνσκι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

*Σωτήρας για την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Η Μπαγερν παρότι έμεινε με δέκα παίκτες ήταν αυτή που πίεζε για να πάρει τη νίκη. Ο Λεβαντόφσκι λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος της παίκτης, αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 89', ενώ νωρίτερα του είχε ακυρωθεί σωστά γκολ. Τελικά ο Πολωνός κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του στο 90' με κοντινό πλασέ.

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

* Ακόμα ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε ο Τσαλχάνογλου.

Το δύο στα δύο έκανε η Λεβερκούζεν και κυνηγά την Μπάγερν. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου ήταν αυτός που της έδωσε τη νίκη με 1-0 επί του Ανόβερο χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 18'. Ο νεοαποκτηθείς Μεβλούτ Ερντίντς αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες στο Ανόβερο απέτυχαν να απαντήσουν με οποιονδήποτε τρόπο και η Λεβερκούζεν αισθανόταν ασφαλής ακόμα και με ένα γκολ διαφορά.

Ο Χακάν, μάλιστα, δοκίμασε να διπλασίασει τα τέρματά του με τον ίδιο τρόπο στο 2ο ημίχρονο, αλλά η προσπάθειά του από τα 30 μέτρα κατέληξε στη γωνία των δοκαριών και πέρασε άουτ. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ ήταν να ξεκινήσει το παιχνίδι σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γερμανών, τελικά μπήκε ως αλλαγή στη θέση του σκόρερ στο 89'.

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

* Εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση και γκολ για τον Ντράξλερ.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζει η ισοπαλία της Ντάρμασταντ στην έδρα της Σάλκε ( 1-1). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9' με τον Ράους, αλλά ο Ντράξλερ με ωραίο πλασέ στην κίνησε έκανε το 1-1.

Την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ άφησε και εκείνη δύο βαθμούς στην Κολωνία (1-1). Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο τερματοφύλακες είχαν αρκετή δουλειά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30' με ένα εκπληκτικό γκολ του Τσόλερ. Η Βόλφσμπουργκ είχε αρκετές ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ όμως την παρτίδα την έσωσε ο Μπέντνερ στο 83'.

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

* Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ έκανε ο Σταφυλλίδης

Στο παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Άουγκσμπουργκ έκανε το ντεμπούτο του για τους φιλοξενούμενους ο Κώστας Σταφυλλίδης. Ο Έλληνας αριστερός μπακ ξεκίνησε ως βασικός και αγωνίστηκε για όλο το 90λεπτο.

Μάλιστα, η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε με τον Καϊούμπι στο 23' με τον Ρους να σώζει την παρτίδα για τους γηπεδούχους λίγο πριν το τέλος του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

* Ο Ντζουρού λύτρωσε το Αμβούργο στο 89'

Ένα ακόμα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Αμβούργο όπου η τοπική ομάδα ανέτρεψε το σκορ και επιβλήθηκε με 3-2 επί της Στουτγάρδης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκίντζεκ δύο φορές (είχε μεσολαβήσει η ισοφάριση του Ιλίτσεβιτς), αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη.

Κλειδί σε αυτό ήταν η αποβολή του Κλάιν. Το δεξί μπακ της Στουτγάρδης αποβλήθηκε βλέποντας δύο κίτρινες σε ισάριθμα λεπτά και από το 53 οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο. Το Αμβούργο αύξησε την πίεση του. Ο Λασονγκα έφερε το ματς στα ίσα στο 84' για να έρθει στο 89' ο Ντζουρού να δώσει στο Αμβούργο το πρώτο του τρίποντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Σίλε, Σχαρ, Κιμ, Σβέγκλερ, Σμιντ (64' Ρούντι), Πολάνσκι, Ζούμπερ, Κουράνι (69' Ουτ), Φόλαντ

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπενατιά (36' Ραφίνια), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλόνσο, Βιντάλ, Λαμ (67' Λεβαντόφσκι), Γκέτσε, Ντάγκλας Κόστα, Ρόμπεν (59 Τιάγκο), Μίλερ

Ανόβερο: Ζίλερ, Σακάι, Μαρσέλο, Σούλτς, Σόργκ, Σανέ, Σμιεντέμπαχ (71' Αντρεάνσεν), Καραμαν, Μπένσοπ, Πριμπ (67' Σόμπιεχ), Έρντινκ (60' Μάξιμιν)

Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Ταχ, Ραμάλιο, Βέντελ, Κράμερ, Μπέντερ, Τσαλχάνογλου (89' Παπαδόπουλος), Μεχμεντι (75' Κρούσε), Μπράντ (62' Μπελαραμπι), Κίμπλινγκ

Κολωνία: Χορν, Ολκόφσκι, Σόρενσεν, Χάιντς, Έκτορ, Λέμαν, Βοχτ, Ρίσε, Μπιτεκουρ (68' Γκέρχαρντ), Ζόλερ (81' Γιόσιτς), Μοντεστε

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Κλόζε, Ροντρίγκες, Χαντ (66' Καλιγκιούρι), Λουίς Γκουστάβο, Πέρισιτς (74' Μπέντνερ), Ντε Μπράινε, Μ. Κρούσε (81' Άρνολντ), Ντοστ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χραντέσκι, Χασέμπε (68' Ιγκνιόφσκι), Σαμπράνο, Άμπραχαμ, Όσιπκα, Ρέιναρτζ, Ρους, Γκεραζινγκερ (46' Τσάντλερ), Σεφέροβιτς, Κασταιγνός (74' Βάτσμιντ)

Άουγκσμπουργκ: Χιτς, Φέρχαχ, Βερχάεχ, Χονγκ Γέονγκ-Χο, Κλάβαν, Σταφυλίδης, Μπάιερ, Κορ, Εσβάιν (76' Φέουλνερ), Άλντιντοπ (68' Γι), Βέρνερ, Καϊούμπι

Σάλκε: Φέρμαν, Καϊτσάρα, Ματίπ, Νάστασιτς, Αογκό, Τσουπό-Μοτίνγκ, Γκάις, Ντράξλερ, Ντι Σάντο (73' Μέγιερ), Χέγκερ (80' Σανέ), Χούντελααρ

Ντάρμσταντ: Ματένια, Γκάρικς, Σούλου, Καλντιρόλα, Χόλαντ, Χέλερ, Γκόντορφ, Νιμάιερ, Ράους (87' Κέμπε), Βράντσιτς (50' Σέλερ), Στοχ-Ένγκελ (83' Βάγκνερ)

Αμβούργο: Άντλερ, Ντικμάιερ, Τζουρού, Σπάχιτς, Οστρτσόλεκ, Έκνταλ, Ιλίσεβιτς, Γιουνγκ, Χόλτμπι (58' Λασογκα), Γκρέγκοριτς (78' Μίλερ), Σίπλοκ (66' Όλιτς)

Στουτγάρδη: Τιτόν, Κλάιν, Ινσούα, Χλούσεκ, Μπάουμγκαρτλ, Γκέντνερ, Ντιντάβι (84' Βέρνερ), Ρουπ (56' Σβάαμπ), Χάρνικ, Γκίντσεκ, Κόστιτς (76' Γκρουέτζο)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Παρασκευή (21/8)

Χέρτα - Βέρντερ 1-1 (5' Στόκερ / 26' Ούτζαχ)

Σάββατο (22/8)

Ανόβερο - Λεβερκούζεν 0-1 (18' Τσαλχάνογλου)

Κολωνία - Βόλφσμπουργκ 1-1 (30' Τσόλερ - 83' Μπέντνερ)

Σάλκε - Ντάρμσταντ 1-1 (47' Ντράξλερ - 9' Ράους)

Χόφενχάιμ - Μπάγερν Μονάχου 1-2 (1' Φόλαντ - 41' Μίλερ, 89' Λεβαντόβσκι)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ 1-1 (86' Ρους - 23' Καιουμπί)

Αμβούργο - Στουτγκάρδη 3-2 (34' Ιλίτσεβιτς, 84' Λασονγκα, 89' Ντζουρού - 23', 42' Γκίντσεκ)

Κυριακή (23/8)

(16:30) Ίνγκολσταντ - Ντόρτμουντ

(18:30) Γκλάντμπαχ - Μάιντς

Βαθμολογία σε δύο αγώνες

Μπάγερν Μονάχου 6

Λεβερκούζεν 6

Σάλκε 4

Κολωνία 4

Βόλφσμπουργκ 4

Χέρτα 4

Ντόρτμουντ 3

Ίνγκολσταντ 3

Αμβούργο 3

Ντάρμασταντ 2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1

Αννόβερο 1

'Αουγκσμπουργκ 1

Βέρντερ 1

Μάιντζ 0

Χόφενχαϊμ 0

Στουτγάρδη 0

Γκλάνταμπαχ 0

* Ίνγκολσταντ, Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ και Μάιντς αγωνίζονται την Κυριακή (23/8)

Επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 28/08

Βόλφσμπουργκ - Σάλκε

Σάββατο 29/08

Ντάρμασταντ - Χοφενχάιμ

Κολωνία - Αμβούργο

Άουγκσμπουργκ - Ίνγκολσταντ

Μάιντζ - Αννόβερο

Στουτγάρδη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μπάγερν - Λεβερκούζεν

Κυριακή 30/08

Ντόρτμουντ - Χέρτα

Βέρντερ - Γκλάντμπαχ

Για αναλυτικές βαθμολογίες και στατιστικά από όλα τα πρωταθλήματα πατήστε εδώ.

Τα γκολ από όλους τους αγώνες:

Ανόβερο - Λεβερκούζεν 0-1

Κολωνία - Βόλφσμπουργκ 1-1

Σάλκε - Ντάρμσταντ 1-1

Χόφενχάιμ - Μπάγερν Μονάχου 1-2

Αμβούργο - Στουτγάρδη 3-2


TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ