ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανακοίνωσε Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ

Ανακοίνωσε Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ

Στη Βόλφσμπουργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιούλιαν Ντράξλερ, καθώς οι "Λύκοι" ανακοίνωσαν την απόκτησή του από την Σάλκε, αποτελώντας την απάντηση στην πώληση του Ντε Μπράινε στη Μάντσεστερ Σίτι. Με τη... βούλα και ο Ντάντε.

Διπλή ανακοίνωση για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία απάντησε δυναμικά στις πωλήσεις των Ντε Μπράινε και Πέρισιτς σε Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ αντίστοιχα. Οι "Λύκοι" έβαλαν στα ταμεία τους 91.000.000 ευρώ για τους δυο παίκτες και άμεσα προχώρησε ενδυνάμωση του ρόστερ της, δείχνοντας ότι έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για φέτος.

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ είναι οριστικά παίκτης της ομάδας, που τον αγόρασε από την Σάλκε, αποτελώντας την διάδοχη κατάσταση για τον Ντε Μπράινε και το κόστος της μετεγγραφής του έφτασε τα 36.000.000 ευρώ. Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι δικός της και σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη.

Όσο για τον Ντάντε, ο Βραζιλιάνος κόστισε 4.000.000 ευρώ τα οποία έβαλε στα ταμεία της η Μπάγερν Μονάχου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ. Δυο πολύ καλές κινήσεις από την περσινή δευτεραθλήτρια της Μπουντεσλίγκα.



TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ