ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανακοίνωσε Ντιλέινι η Ντόρτμουντ

Ανακοίνωσε Ντιλέινι η Ντόρτμουντ
JENS DRESLING/RITZAU VIA AP

Ο Τόμας Ντιλέινι θα φοράει τη φανέλα της Ντόρτμουντ τη νέα σεζόν, αφού η Μπορούσια τον αγόρασε από τη Βέρντερ μετά από μόλις 1,5 χρόνο στη Βρέμη.

Μία από τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν στην Bundesliga, ο Τόμας Ντιλέινι της Βέρντερ, άλλαξε στέγη μετά από μόλις 1,5 χρονιά στη Βρέμη. Ο Δανός διεθνής θα αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ από τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο 26χρονος μέσος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2016 από την Κοπεγχάγη για 2.000.000 ευρώ και εντάχθηκε στη Βέρντερ στα μέσα της σεζόν. Σε 45 αγώνες είχε επτά γκολ και έξι ασίστ, παίζοντας κομβικό ρόλο στην παραμονή του συλλόγου στην κατηγορία.

Η μεταγραφή του στην Μπορούσια αναμένεται να κοστίσει περίπου 20.000.000 ευρώ.

"Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Premier League και είχα προσφορές. Αλλά όταν η Ντόρτμουντ επικοινώνησε μαζί μου, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ. Για μένα η Ντόρτμουντ είναι ένας από τους δέκα κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη και ένας από τους δύο στη Γερμανία και το στάδιο ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη", δήλωσε ο Ντιλέινι, ο οποίος έχει καταγωγή από τις ΗΠΑ.

"Η Ντόρτμουντ πάντα είχε πρώτης τάξης εμπειρίες με διεθνείς Δανούς. Ο Τόμας Ντιλέινι είναι ένας δυνατός παίκτης, τόσο σε φυσικά προσόντα όσο και σε χαρακτήρα, ο οποίος με τους τρόπους του και την ισχυρή διάθεση να νικήσει, ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα και σε όλο τον οργανισμό της Ντόρτμουντ", σημείωσε ο αθλητικός διευθυντής Μίχαελ Τσορκ.

Photo credits: Jens Dresling/Ritzau via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ