ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανακοίνωσε Γκέτσε η Ντόρτμουντ!

Ανακοίνωσε Γκέτσε η Ντόρτμουντ!

Τρία χρόνια μετά την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ κάνει ξανά δικό της τον Μάριο Γκέτσε, υπογράφοντας μαζί του τετραετές συμβόλαιο.

Ξανά στα κίτρινα ο Μάριο Γκέτσε! Μετά από τρία χρόνια παραμονής στο Μόναχο όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα Γερμανίας με την Μπάγερν Μονάχου, ο 24χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, με την Ντόρτμουντ να υπογράφει μαζί του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Τρία χρόνια μετά, στην ηλικία των 24, κοιτάζω τα πάντα με διαφορετικά μάτια. Μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο πολλοί οπαδοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν την απόφασή μου", δήλωσε ο Γκέτσε αναφορικά με την μετακίνησή του στην Μπάγερν το 2013, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, υπογράμμισε:

"Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Μάριο αποφάσισε να επιστρέψει στη Ντόρτμουντ. Από την αποχώρησή του το 2013 και μετά, πάντα ήλπιζα ότι μια ημέρα θα επέστρεφε σε εμάς".

Ανακοίνωσε Γκέτσε η Ντόρτμουντ!

Από πλευράς Μπάγερν, ο πρόεδρος των Βαυαρών Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε τόνισε: "Οι διαπραγματεύσεις ήταν σοβαρές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ντόρτμουντ, τον Μάριο, τον πατέρα του και τον μάνατζέρ του.

Πιστεύω ότι η μεταγραφή ήταν μία καλή λύση για όλες τις πλευρές. Η Μπάγερν ευχαριστεί τον Γκέτσε για τα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον".

Το κόστος της μεταγραφής του Γκέτσε στην ομάδα του Τόμας Τούχελ ανέρχεται στα 26.000.000 ευρώ, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεταξύ των ομάδων που είχαν ακουστεί πριν λίγο καιρό για την απόκτησή του ήταν οι Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Στα παιχνίδια της μοίρας το γεγονός πως ο Χένρικ Μχιταριάν πήγε στην Ντόρτμουντ το 2013 για να καλύψει το κενό του Γκέτσε ενώ τώρα που πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γκέτσε επέστρεψε στο "Signal-Iduna Park".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ