ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αγχωτικό τρίποντο για την Μπάγερν Μονάχου

Αγχωτικό τρίποντο για την Μπάγερν Μονάχου

Με πολύ κόπο, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο "Allianz Arena", στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Μαλαντά για το 2-2 στο 72'. (VIDEOS)

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Βόλφσμπουργκ στο "Allianz Arena", όπου οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στην πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Από το 25' και μετά οι Βαυαροί ανέβασαν στροφές στο ματς και μπορεί να είδαν τον Γκρουν να κατεβάζει ρολά σε κάμποσες περιπτώσεις, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν με τον Μίλερ στο 37' μετά από ασίστ του Ρόμπεν.

Στις αρχές της επανάληψης (47') ο Ολλανδός κυνηγός διπλασίασε τα τέρματα της Μπάγερν Μονάχου που έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι.

Ο αειθαλής φορ, Ίβιτσα Όλιτς με εκπληκτικό βολέ εκτός περιοχής μείωσε για την Βόλφσμπουργκ στο 52' (αν και κοντρόλαρε με το χέρι πριν σουτάρει) και 20 λεπτά αργότερα ο Μαλαντά έχασε ασύλληπτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα!

Ο Ροντρίγκες με εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Βέλγο πάνω στην κίνηση, με τον Νόιερ αρχικά να αποκρούει και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι Στην επαναφορά ο Μαλαντά σε ΚΕΝΗ εστία κατάφερε να την στείλει άουτ από το μισό μέτρο...

Γκολ του Ρόντε για τους γηπεδούχους ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και το 2-1 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Αλάμπα, Μπαντστούρμπερ, Ντάντε, Ρόμπεν, Γκέτσε (62' Σατσίρι), Μπερνάτ, Γκαουντίνο (90' Χόμπγιερκ), Μίλερ, Λεβαντόφσκι (79' Ρόντε).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Χέκινγκ): Γκρουν, Νάλντο, Γιούνγκ, Ροντρίγκες, Νότσε, Χαντ (46' Χαντ), Γκουστάβο (72' Μαλαντά), Βιεϊρίνια (60' Καλιγκιούρι), Γκιβαλογκί, Ντε Μπράινε, Όλιτς.

Bundesliga - 1η αγωνιστική

Παρασκευή

Μπάγερν Μονάχου - Βόλσφμπουργκ 2-1

Σάββατο

Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ (16:30)

Ανόβερο - Σάλκε

Χέρτα - Βέρντερ

Φρανκφούρτη - Φράιμπουργκ

Κολωνία - Αμβούργο

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή

Πάντερμπορν - Μάιντς (16:30)

Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη (18:30)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ