ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αγοράζει Φινμπόγκασον η Άουγκσμπουργκ

Αγοράζει Φινμπόγκασον η Άουγκσμπουργκ

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η Άουγκσμπουργκ θα πληρώσει τα 4.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Σοθιεδάδ για να αγοράσει τον 27χρονο διεθνή Ισλανδό φορ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο 27χρονος Ισλανδός διεθνής φορ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος αγωνίζεται στη Άουγκσμπουργκ ως δανεικός από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, θα συνεχίζει - όπως όλα δείχνουν - να φορά και την επόμενη σεζόν της γερμανικής ομάδας.

Σύμφωνα με την "Bild", η Άουγκσμπουργκ αναμένεται να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού - φόρεσε το πρώτο μισό της σεζόν την "ερυθρόλευκη" φανέλα ως δανεικός από τη Σοθιεδάδ - από τους Βάσκους, ύψους 4.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Ο "Φίνμπο" έχει πετύχει πέντε γκολ με την Άουγκσμπουργκ (κόντρα σε Γκλάντμπαχ, Ντάρμσταντ, Ντόρτμουντ, Βέρντερ Βρέμης, Στουτγκάρδη), η οποία μετά από 30 αγωνιστικές στην Bundesliga, βρίσκεται στην 14η θέση με 33 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 16η και πρώτη εντός ζώνης υποβιβασμού, Βέρντερ Βρέμης παλεύοντας ουσιαστικά για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη τη τάξει κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ