ΓΑΛΛΙΑ

Ζαρντίμ: "Πολύ φιλόδοξοι οι αρχικοί μας στόχοι"

Ζαρντίμ: "Πολύ φιλόδοξοι οι αρχικοί μας στόχοι"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το κακό ξεκίνημα της Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα παραδέχεται πως δεν μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους που έθεσε όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η Μονακό στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος έχει πετύχει μόλις μία νίκη και μοιραία βρίσκεται στην διακεκαυμένη ζώνη της βαθμολογίας.

Οι αποψίλωση του ρόστερ με τις παραχωρήσεις των Ροντρίγκες, Αμπιντάλ, Φαλκάο, Ομπαντί, Ριβιέρ ανάγκασε τον Ζαρντίμ να αναδιπλωθεί από τις προγραμματικές δηλώσεις του.

"Αρχικά οι στόχοι ήταν πιο φιλόδοξοι απ'ότι σήμερα. Έχουμε χάσει μέρος της δυναμικής μας αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι", σχολίασε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού προσθέτοντας:

"Ο αντιπρόεδρος μας, Βαντίμ Βασίλιεφ ήταν ξεκάθαρος για το πρότζεκτ. Άλλαξε. Αυτό είναι ένα νέο πρότζεκτ. Η ομάδα είναι διαφορετική.

Επιθετικά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική. Μία από τις αρετές του προπονητή είναι να αφομοιώνει τα στοιχεία της ομάδας στην κατάλληλη χρονική στιγμή.

Να μπορεί να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα και να κάνει το καλύτερο δυνατό. Να είναι φιλόδοξος".

Ο Ζαρντίμ αναφέρθηκε και στις απώλειες πρωτοκλασάτων στελεχών της Μονακό. "Η ομάδα έχασε πέντε παίκτες. Ανάμεσα τους οι τρεις πρώτοι σκόρερ της, οι δύο καλύτεροι πασέρ αλλά και τον αρχηγό της.

Δεν γίνονται συγκρίσεις με την περυσινή σεζόν. Θα πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε και να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Είμαι αυτός που είμαι. Δεν είμαι εδώ για να κριτικάρω αλλά να βρω λύσεις. Όταν κάτι πρέπει να πω το κάνω εσωτερικά, όχι μέσα από τα media ή δημοσίως.

Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα αλλά να δουλέψω. Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τη Μονακό".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ