ΓΑΛΛΙΑ

Ζαν-Πιερ Παπέν: "Δεν έχει αυτοπεποίθηση ο Μήτρογλου"

Caen's midfielder Baissama Sankoh, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Μήτρογλου, (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Ζαν-Πιερ Παπέν, θρύλος της Μαρσέιγ, τοποθετήθηκε για τον Κώστα Μήτρογλου, απάντησε στους επικριτές του Έλληνα ποδοσφαιριστή, κάνοντας λόγο, ωστόσο, για έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Οι Γάλλοι εξακολουθούν και ασχολούνται διαρκώς με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός έχει βάλει 2 γκολ σε 4 παιχνίδια, αν και οι οπαδοί της Μαρσέιγ εμφανίζονται ανικανοποίητοι. Η εφημερίδα της Μασσαλίας "La Provence" απευθύνθηκε στον Ζαν-Πιερ Παπέν, από τον οποίο ζήτησε ένα σχόλιο γύρω από την περίπτωση του 29χρονου στράικερ.

Ο θρύλος της Μαρσέιγ υπερασπίστηκε τον Έλληνα φορ και εστίασε το "πρόβλημα" σε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο Γάλλος, ο οποίος το 1991 έφτασε στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών με τους Μαρσεγέζους, ανέφερε: "Είναι περίπλοκο αυτό με τον Μήτρογλου. Δεν βλέπω μια ομάδα να παίζει γι' αυτόν. Είναι παίκτης περιοχής, όπως εμένα στην εποχή μου, που θέλει να τροφοδοτείται.

Νομίζω ότι είναι ποδοσφαιριστής που δεν έχει αυτοπεποίθηση. Έτσι, ακόμα και τα πιο απλά μπορούν να γίνουν πολύπλοκα. Πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του. Δεν ξέρω πώς είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Εμπιστεύομαι αυτό που βλέπω και δεν πιστεύω ότι η φυσική του κατάσταση είναι προβληματική".

Ο 54ρονος Παπέν έπαιξε στη Μαρσέιγ από το 1986 μέχρι το 1992. Πήρε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ήταν πρώτος σκόρερ στη Γαλλία για πέντε διαδοχικές σεζόν (από το 1988 έως το 1992), ενώ το 1991 κατέκτησε τη "χρυσή μπάλα". Με τους Μασσαλούς κατέγραψε 215 συμμετοχές και έβαλε 134 γκολ. Με τη Γαλλία σε 54 ματς σημείωσε 30 τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ