ΓΑΛΛΙΑ

Υποψήφιος για τη Ναντ ο Περέιρα

Υποψήφιος για τη Ναντ ο Περέιρα

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθεί τον Ρενέ Ζιράρ στην τεχνική ηγεσία της Ναντ.

Ο Ρενέ Ζιράρ αποτελεί παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Ναντ απ' την περασμένη Τετάρτη (30/11), πληρώνοντας το "μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Τα "καναρίνια" βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Ligue 1, με 13 βαθμούς, ύστερα από 16 αγωνιστικές.

Η "βαριά" ήττα με 6-0 απ' τη Λιόν εντός έδρας ήταν το κύκνειο άσμα για τον Γάλλο προπονητή στο τιμόνι της γαλλικής ομάδας, η οποία πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθεί τον Ρενέ Ζιράρ στην τεχνική ηγεσία της Ναντ είναι κι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα.

Οι διοικούντες την Ναντ έκαναν αρχικά νύξη στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος όμως εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την εθνική Ιαπωνίας. Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας " Equipe" αναφέρει πως ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα των Γάλλων, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ