ΓΑΛΛΙΑ

"Υπογράφει για πέντε χρόνια στην Παρί ο Ντι Μαρία"

"Υπογράφει για πέντε χρόνια στην Παρί ο Ντι Μαρία"

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο Άνχελ Ντι Μαρία συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη πενταετία.

Μπορεί να μην είχε μια καλή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Λουίς Φαν Χάαλ να μην τον θέλει στην ομάδα του, παρόλα αυτά αποτελεί ένα "καυτό" όνομα και παίζονται πολλά εκατομμύρια γύρω από τα πόδια του.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ετοιμάζεται για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με τη Le Parisien να τονίζει πως ο Αργεντινός εξτρέμ ετοιμάζεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και πως απομένει να συμφωνήσουν οι ομάδες, με την Παρί να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 60.000.000 ευρώ στη Γιουνάιτεντ, ούτως ώστε να τον παραχωρήσει.

Βέβαια, αυτό υποστηρίζουν στη Γαλλία, καθώς και το France Football πιστεύει πως η υπόθεση προχωρά, όμως υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι το τελικό deal. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ