ΓΑΛΛΙΑ

Υπέγραψε στη Μαρσέιγ ο Μίτσελ

Υπέγραψε στη Μαρσέιγ ο Μίτσελ

Ο 52χρονος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Μαρσέιγ. Παρουσιάστηκε ο Ισπανός προπονητής.

Από το λιμάνι του Πειραιά στο Λιμάνι της Μασσαλίας ο Μίτσελ, ο οποίος είναι και με τη... βούλα ο νέος προπονητής της Μαρσέιγ. Ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της ομάδας, μετά την ήττα από την Καέν για την Ligue 1.

Ο 52χρονος, αναλαμβάνει την έκτη ομάδα στην προπονητική του καριέρα, αφού μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τη Ρεάλ Μαδρίτης Β', την Χετάφε, την Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, γίνεται προπονητής της Ολιμπίκ Μαρσέιγ για τα επόμενα δυο χρόνια, με στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή του Σαμπιονά.

Σήμερα (19/8) παρουσιάστηκε από την διοίκηση των Μασσαλών και αναμφίβολα υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τον ίδιο, αφού θέλουν απ' αυτόν να κάνει ό,τι και με τον Ολυμπιακό σε εγχώριο επίπεδο, δηλαδή πορεία πρωταθλητισμού και να γίνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο Μίτσελ έχασε τον πατέρα του και μάλιστα έγραψε γι' αυτόν ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο twitter, ενώ ο άλλοτε παίκτης του στον Ολυμπιακό, Γκαετάν Μπονγκ, ε υχήθηκε καλό... κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ μόλις έμαθε πως στον πάγκο της θα καθίσει ο Ισπανός κόουτς.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ