ΓΑΛΛΙΑ

Χορηγός 400 εκ.ευρώ για Παρί!

Χορηγός 400 εκ.ευρώ για Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για νέα χορηγία, η οποία θα της αποφέρει το αστρονομικό ποσό των 400.000.000 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, η διοίκηση της Παρί είναι κοντά στο κλείσιμο μίας πολύ μεγάλης συμφωνίας με την Εθνική Τράπεζα του Κατάρ, για ένα συμβόλαιο χορηγίας που θα της εξασφαλίσει 100.000.000 ευρώ σε κάθε μία από τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Εάν μάλιστα ολοκληρωθεί με επιτυχία το deal μεταξύ των δύο ενδιαφερομένων πλευρών, το όνομα της τράπεζας θα αντικαταστήσει αυτό της εταιρίας "Fly Emirates" στη φανέλα (νυν χορηγός) ενώ θα αποκτήσει και το δικαίωμα να δώσει νέο όνομα στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάση της υπάρχουσας συμφωνίας με την Fly Emirates, το ποσό που βάζει κάθε χρόνο στα ταμεία της η Παρί Σεν Ζερμέν ειναι 3.500.000 ευρώ, με την επικείμενη νέα συμφωνία να συνιστά αναμφίβολα τεράστια οικονομική ανακούφιση μετά τα 200.000.000 ευρώ που έχουν ξοδευτεί για μεταγραφές στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ