ΓΑΛΛΙΑ

Χαλάστρα στο γάμο του "αλλόθρησκου"

Χαλάστρα στο γάμο του "αλλόθρησκου"

Απίστευτο, τουλάχιστον για το γαλλικό ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Οπαδοί της Σεντ-Ετιέν προκάλεσαν καταστροφές στην τελετή γάμου. Ωστόσο έκαναν λάθος, καθώς δεν επρόκειτο για το γάμο οπαδού της Λιόν, όπως πίστευαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Lyon Capitale, οι βανδαλισμοί σε γάμο στο Ντενισέ προέρχονται από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Σεντ-Ετιέν. Μόνο που οι "στεφανουά" έκαναν λάθος, καθώς προκάλεσαν καταστροφές σε τελετή γάμου, "αμάχου".

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, οι τέσσερις σκληροπυρηνικοί οπαδοί που ανήκαν στο σύνδεσμο "Magic Fans" της Σεντ-Ετιέν είχαν στήσει ενέδρα σε άλλο γάμο, ομόλογού τους της Λιόν από το σύνδεσμο Virage Sud.

"Οι "στεφανουά" έκαναν λάθος. Δεν ήταν αυτό, το σωστό μέρος που τους υποδείχθηκε. Στην αρχή νομίσαμε ότι επρόκειτο για κακόγουστο αστείο, αλλά δεν ήταν έτσι", υποστήριξε παρευρισκόμενος κατά τη διάρκεια των βανδαλισμών στην τελετή γάμου.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ωστόσο οι σχέσεις των οπαδών των δύο γαλλικών ομάδων, βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ