ΓΑΛΛΙΑ

Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα για Μαρσέιγ

Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα για Μαρσέιγ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα και Βίτορ Περέιρα, είναι εκ των φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μαρσέιγ, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Η Μαρσέιγ ψάχνει τον επόμενο τεχνικό της και σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα τη "La Provence", Μάρκο Σίλβα, Βίτορ Περέιρα και Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είναι τα τρία ονόματα που εξετάζονται.

Οι δύο πρώτοι είναι ελεύθεροι κι έχουν αμφότεροι περάσει από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στο παρελθόν. Η προτίμηση της ομάδας της Μασσαλίας στην πορτογαλική αγορά έχει την εξήγησή της στον Λουίς Κάμπος.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ είναι Πορτογάλος κι έχει στενούς δεσμούς με τον συμπατριώτη του κορυφαίο ατζέντη του κόσμου, Ζόρζε Μέντες.

Ο τρίτος είναι ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εσπανιόλ, η οποία αναδείχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ισόπαλη χωρίς γκολ εκτός έδρας με τη Λας Πάλμας και βρίσκεται στη 18η θέση της κατάταξης. Οπότε το μέλλον του στον πάγκο των "περίκος" είναι αβέβαιο.

Η Μαρσέιγ καθοδηγείται τεχνικά από τον Φρανκ Πασί προσωρινά και βρίσκεται μετά από 8 αγωνιστικές στην 14η θέση της κατάταξης, έχουσα 9 βαθμούς.

Photo credits: Action images

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ