ΓΑΛΛΙΑ

Τζιμπρίλ Σισέ κατά Λε Πεν

Τζιμπρίλ Σισέ κατά Λε Πεν

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, πήρε θέση για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών αλλαγών της Γαλλίας, τασσόμενος κατά του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν.

Διαδικτυακός "πόλεμος" ανάμεσα στον Τζιμπρίλ Σισέ και βουλευτή του Εθνικού Μετώπου ξέσπασε με αφορμή την προτροπή του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού για καταψήφιση του ακροδεξιού κόμματος, του οποίου ηγείται η Μαρίν Λε Πεν.

"Μεγάλωσα στην Αρλ και έπαιξα ποδόσφαιρο μαζί με μικρούς Αρλεσιάν (οι κάτοικοι της Αρλ), από κάθε καταγωγή. Αυτός είναι ο πλούτος της Αρλ και γι' αυτό πολεμώ τις ιδέες του Εθνικού Μετώπου. Την Κυριακή, μην ξεχάσετε να ψηφίσετε. Κατά του Εθνικού Μετώπου.", ήταν η τοποθέτηση του Τζιμπρίλ Σισέ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τζιμπρίλ Σισέ κατά Λε Πεν

Την απάντηση στο Γάλλο επιθετικό έδωσε ο βουλευτής του Εθνικού Μετώπου, Στεφάν Ραβιέ, πάλι μέσα από το twitter: "Α, ο Τζιμπριλ Σισέ που καλεί να ψηφίσετε κατά του Εθνικού Μετώπου δεν είναι ο ίδιος που επιτίθεται κατά των γυναικών ;" παραθέτοντας δημοσίευμα που κάνει λόγο για επίθεση σε Βρετανίδα την περίοδο που αγωνιζόταν στο Νησί.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ