ΓΑΛΛΙΑ

Το παρασκήνιο της απόλυσης Μίτσελ από την Μαρσέιγ

Το παρασκήνιο της απόλυσης Μίτσελ από την Μαρσέιγ

Γαλλική ιστοσελίδα αποκάλυψε τον "θερμό" διάλογο που είχε ο Μίτσελ με παίκτες της Μαρσέιγ στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Μονακό και έφερε την απομάκρυνσή του από τον πάγκο.

Η εποχή Μίτσελ στην Μαρσέιγ αποτελεί πλέον παρελθόν, με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να τον απομακρύνει θεωρώντας πως με εκείνον στον πάγκο δεν ήταν δυνατή η ανάκαμψη της ομάδας, και σύμφωνα με γαλλικές πηγές ένα επεισόδιο στα αποδυτήρια της ομάδας έπαιξε ρόλο στην αποπομπή του.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "Le10sport", η ήττα με 2-1 από τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ προκάλεσε έντονους τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να εμφανίζεται εξοργισμένος στα αποδυτήρια μετά από μία ακόμα ήττα και να λέει σε έντονο ύφος:

"Εάν δεν είστε ούτε με εμένα ούτε με τη διοίκηση, να μου το πείτε αμέσως!", φέρεται να είπε ο Μίτσελ, στον οποίο απάντησαν τρεις παίκτες χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Το παρασκήνιο της απόλυσης Μίτσελ από την Μαρσέιγ

"Μίστερ, ακόμα και αν σκεφτόμασταν κάτι τέτοιο, τι θέλετε να πούμε;", απάντησε ο ένας εξ αυτών, με τους άλλους δύο παίκτες να χρησιμοποιούν πιο "σκληρά" λόγια απέναντι στον προπονητή τους.

"Εδώ δεν πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα, θα μπορούσε να ήταν ακόμα και ο Γκουαρδιόλα, όμως με αυτές τις μεθόδους δεν μπορούμε να νικάμε", ήταν η ατάκα του ενός, με τον συμπαίκτη του να υπογραμμίζει: "Εγώ δεν καταλαβαίνω με τίποτα το στιλ σας".

Υπενθυμίζεται πως ο Μίτσελ άφησε τη γαλλική ομάδα στη 15η θέση της Ligue 1, έχοντας μετά από 34 αγωνιστικές 40 βαθμούς, μόλις έξι περισσότερους από την 18η Γκαζελέκ Αζαξιό, ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας του είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει μόλις δύο φορές στο "Βελοντρόμ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ