ΓΑΛΛΙΑ

Το FFP "στέλνει" δανεικό τον Εμπαπέ

Monaco's Kylian Mbappe, left, challenges for the ball with PSG's Maxwell, during their French League One soccer match, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Sunday, March 20, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
Monaco's Kylian Mbappe, left, challenges for the ball with PSG's Maxwell, during their French League One soccer match, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Sunday, March 20, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Μονακό και Παρί Σεν-Ζερμέν εξετάζουν τη λύση του δανεισμού για τη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την πρώτη στη δεύτερη για να αποφύγει μπελάδες με το FFP η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν δείχνει ασταμάτητη και μετά τον Νεϊμάρ θέλει να κάνει δικό της και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Κι αν το Financial Fair Play βάζει εμπόδια στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, για όλα υπάρχει λύση.

Σύμφωνα με το Sky Sports, Παρί και Μονακό εξετάζουν την πιθανότητα να μετακινηθεί ο Γάλλος διεθνής φορ από τη δεύτερη στην πρώτη με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2018 (μετά το πέρας του δανεισμού).

'Έτσι θα αποφύγει τα προβλήματα με το FFP, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο (από Παρί Σεν-Ζερμέν για Μονακό) αναμένεται να ακολουθήσει ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Λούκας Μόουρα. Με αυτόν τον τρόπο μετατίθεται η αγορά του Εμπαπέ από την Παρί Σεν-Ζερμέν για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι "ultras" της Μονακό με ανακοίνωσή τους επιτίθενται δριμύτατα στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος πιέζει για την ολοκλήρωση του deal. "Κανείς ποδοσφαιριστής δεν αξίζει τόσα εκατομμύρια ευρώ. Πιστεύουμε στο ποδόσφαιρο, την αγάπη για τη φανέλα και το σεβασμό για την ομάδα. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Ειδικά από τη στιγμή που έχει μερικές δεκάδες ματς ως επαγγελματίας".

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ