ΓΑΛΛΙΑ

Το "ευχαριστώ" του Ζαρντίμ στον Ριμπολόβλεβ

Το "ευχαριστώ" του Ζαρντίμ στον Ριμπολόβλεβ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ διένυσε τις πρώτες ημέρες των διακοπών του στο Σκορπιό ως προσκεκλημένος του ιδιοκτήτη του νησιού και της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ.

Κάτοικος Μονακό θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το παραδέχθηκε τόσο μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου στο Νυδρί, το ξεκαθάρισε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Μονεγάσκων βρέθηκε στην Ελλάδα για το σεμινάριο προπονητικής που συνδιοργάνωσαν οι Οδυσσέας Νυδριού και Μονακό στη Λευκάδα, έχοντας στο πλάι του τούς καταξιωμένους Τραϊανό Δέλλα, Τάκη Λεμονή και Άκη Ζήκο και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του μετά το τέλος μιας ακόμη κοπιαστικής σεζόν και μέχρι την έναρξης της θερινής προετοιμασίας για την επόμενη.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε για ένα τριήμερο στον Σκορπιό ως προσκεκλημένος του Ρώσου ιδιοκτήτη του νησιού, αλλά και της γαλλικής ομάδας, στην οποία εργάζεται, του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ. Ο Πορτογάλος κόουτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον ισχυρό άνδρα της Μονακό από την πρώτη στιγμή και θέλει να συνεχίσει στο Πριγκιπάτο και τα επόμενα χρόνια.

"Ευχαριστώ Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ για τη διαμονή στο Σκορπιό", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την κοινή του φωτογραφία με τη σύζυγό του, καθώς και φιλικό ζεύγος στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ