ΓΑΛΛΙΑ

Τέλος ο Μίτσελ από τη Μαρσέιγ

Τέλος ο Μίτσελ από τη Μαρσέιγ

Ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, παραμονή του ημιτελικού του Coupe de France με τη Σοσό.

Την παραμονή του κρίσιμου ημιτελικού της Μαρσέιγ με τη Σοσό, για το Coupe de France, ο 53χρονος Ισπανός τεχνικός αποχαιρετά την ομάδα της Μασσαλίας, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε μεσούσης της σεζόν - αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Μπιέλσα - μετά από παρατεταμένη αστάθεια κι αλλεπάλληλα άσχημα αποτελέσματα.

Ο πρώην τεχνικός των Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Καστίγια, Χετάφε, Σεβίλλης, Ολυμπιακού και πλέον και της Μαρσέιγ, άφησε τη γαλλική ομάδα στη 15η θέση της Ligue 1, έχοντας μετά από 34 αγωνιστικές 40 βαθμούς, μόλις έξι περισσότερους από την 18η και πρώτη εντός ζώνης υποβιβασμού, Γκαζελέκ Αζαξιό.

Ενδεικτικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο της Μαρσέιγ, ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει μόλις δύο φορές τη νίκη στο Βελοντρόμ: Απέναντι στην Μπαστιά (4-1) κι απέναντι στην Τρουά (6-0). Αλλά κι ότι από τα μέσα Φλεβάρη η ομάδα της Μασσαλίας πανηγύρισε μόλις δύο νίκες κι αυτές απέναντι στις ερασιτεχνικές, Τρελισάκ και Γκρανβίλ, αναμετρήσεις αμφότερες για το Coupe de France. Τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα της Ligue 1, η εκτός έδρας επί της Μονπελιέ στις 2 του περασμένου Φλεβάρη.

Η Μαρσέιγ αναζητά νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν, καθώς μέχρι το τέλος της τρέχουσας θα πορευτεί με προσωρινό αντικαταστάτη του 53χρονου Ισπανού, το μέχρι πρότινος βοηθό του, Φρανκ Πασί.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ