ΓΑΛΛΙΑ

Τελικό μετά τον Μίτσελ η Μαρσέιγ

Τελικό μετά τον Μίτσελ η Μαρσέιγ

Μία μέρα μετά την απόλυση του Μίτσελ, η Μαρσέιγ νίκησε με 1-0 την Σοσό στο "Ογκούστ-Μπονάλ" και προκρίθηκε στον τελικό του γαλλικού κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρι Σεν-Ζερμέν (videos)

Η Μαρσέιγ θα είναι η αντίπαλος της Παρί Σεν-Ζερμέν στον τελικό του γαλλικού κυπέλλου (Coupe de France), καθώς νίκησε με 1-0 την Σοσό στο "Ογκούστ-Μπονάλ".

Ο Φλοριάν Τοβέν ήταν ο "χρυσός" σκόρερ στο 49ο λεπτό, ενώ ο θυμίζουμε πως ο Μίτσελ είχε απολυθεί από την τεχνική ηγεσία μόλις μία ημέρα πριν.

Ο Φρανκ Πασί παρέταξε την Μαρσέιγ με 4-4-2, όχι με το 4-5-1 του Μίτσελ και είχε στην επίθεση μαζί τους Μπατσουαγί και Στίβεν Φλέτσερ, ο οποίος έκανε και την ασίστ.

Αυτός θα είναι ο 19ος τελικός στην ιστορία της ομάδας, η οποία έχει τα περισσότερα τρόπαια. Έχει κατακτήσει 10 και για να συνεχίσει να είναι μόνη πρώτη στην σχετική λίστα θα πρέπει να κατακτήσει και το 11ο, καθώς η Παρί είναι δεύτερη με 9 τρόπαια (θα είναι ο 14ος τελικός της).

ΣΟΣΟ: Βερνέ, Φοσουριέ, Ζιμπό, Ονγκενέ, Φουχς, Μαρτέν (62' Μπερενγκέ), Ραμαρέ, Ταρντιέ, Σαό (61' Εμ'Μπομπό), Τοκό Εκαμπί, Σεκού Σισέ (75' Ραφαέλ Κάσερες).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Μανκίγιο, Ρολάντο, Ρεκίκ (61' Μπαραντά), Μεντί, Ρομαό, Ντιαμπί, Τοβέν, Εν'Κουντού (46' Σαρ), Μπατσουαγί, Ντάρεν Φλέτσερ (76' Καμπελά).

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Λοριάν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-1 (75' Ιμπραχίμοβιτς)

Τετάρτη

Σοσό - Μαρσέιγ 0-1 (49' Τοβέν)

*τελικός στις 21 Μαΐου

Σοσό - Μαρσέιγ 0-1

Λοριάν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-1

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ