ΓΑΛΛΙΑ

Συνελήφθη για την υπόθεση "Βαλμπουενά" ο Μπενζεμά

Συνελήφθη για την υπόθεση "Βαλμπουενά" ο Μπενζεμά

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, συνελήφθη από τις Αρχές με αφορμή την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για μία sex tape. Πιθανόν να αφεθεί ελεύθερος την Τετάρτη.

Πριν λίγες ημέρες ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, συνελήφθη από τις γαλλικές Αρχές με τις κατηγορίες εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά ( ένα sex tape έπεσε σε λάθος χέρια).

Αρκετές ώρες αργότερα, ο Σισέ αφέθηκε ελεύθερος και μάλιστα ο ίδιος ο Βαλμπουενά τόνισε πως ο Σισέ δεν έχει καμία συμμετοχή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την Τετάρτη, ωστόσο, ήρθε η σειρά του Καρίμ Μπενζεμά να περάσει από την ίδια διαδικασία. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εκβιασμού.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του στο γαλλικό ραδιόφωνα, RMC, δεν υπάρχει πιθανότητα ο άσος της Ρεάλ να παραμείνει κρατούμενος, αλλά αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες.

"Από τότε που βγήκε το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά στην έρευνα για την υπόθεση, επικοινώνησα με τις Αρχές για να τους πω ότι ο πελάτης μου είναι διαθέσιμος να απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Απαντήσαμε στην κλήση που λάβαμε", ανέφερε ο Σιλβέν Κορμιέρ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ