ΓΑΛΛΙΑ

Συμφωνία του Παγέτ με τη Μαρσέιγ

Συμφωνία του Παγέτ με τη Μαρσέιγ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο Ντιμιτρί Παγέτ ήρθε σε συμφωνία με την Μαρσέιγ και πλέον απομένει η συγκατάθεση της Γουέστ Χαμ για να επιστρέψει στη Γαλλία!

Απ' το μεσημέρι της Πέμπτης (12/01) έχει σημάνει... συναγερμός στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ, ύστερα απ' την αποκάλυψη του Σλάβεν Μπίλιτς πως ο Ντιμιτρί Παγέτ ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα απ' την ομάδα.

Ο Κροάτης προπονητής εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, καθώς έχει στηρίξει μεγάλο κομμάτι του αγωνιστικού πλάνου της ομάδας πάνω του, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως τα "σφυριά" δεν έχουν καμία διάθεση να τον παραχωρήσουν.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο 29χρονος άσος έχει έρθει σε συμφωνία με την Μαρσέιγ, στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία (2013-15), μετρώντας 15 γκολ και 29 ασίστ σε 83 αγώνες.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Παγέτ να επιστρέψει στη Μασσαλία έχει παίξει ο νυν τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρουντί Γκαρσιά, με τον οποίο συνυπήρξε επί μία διετία (2011-13) στη Λιλ. Πλέον, μένει να φανεί αν οι διοικούντες τη Γουέστ Χαμ θα υποχωρήσουν ή θα μείνουν πιστοί στην αρχική απόφασή τους.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Συμφωνία του Παγέτ με τη Μαρσέιγ
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ