ΓΑΛΛΙΑ

Συμφωνία 65.000.000 ευρώ Παρί - Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία

Συμφωνία 65.000.000 ευρώ Παρί - Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία

Σύμφωνα με το "France Football", η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Άνχελ Ντι Μαρί αντί του ποσού των 65.000.000 ευρώ.

Πακτωλό εκατομμυρίων... απλώνει η Παρί Σεν Ζερμέν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνη τα παίρνει, λέει "ευχαριστώ" στα γαλλικά και παραχωρεί τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Με βάση το ρεπορτάζ του "France Football", επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες για τον Αργεντινό εξτρέμ, με το ποσό που θα δοθεί από τους Άραβες ιδιοκτήτες των Παριζιάνων, να φτάνει το ποσό των 65.000.000 ευρώ. Λιγότερα μεν απ' όσα κόστισε στη Γιουνάιτεντ ο Ντι Μαρία, όμως αρκετά πολλά για παίκτη που δεν υπολογίζεται τη νέα χρονιά.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "κόκκινων διαβόλων", Εντ Γουντγουάρντ, είχε διαπραγματεύσεις με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Ολιβιέ Λετάνγκ, τις τελευταίες ημέρες για να βρεθεί η "χρυσή τομή" για τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος μετακόμισε με όνειρα και ελπίδες στην Αγγλία, αλλά φαίνεται πως θα μείνει εκεί μόλις για ένα χρόνο.

Οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας, θέλουν να κλείσει η υπόθεση μέχρι την Παρασκευή (24/7) και προτού ο 27χρονος πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Γιουνάιτεντ. Βέβαια, να πούμε πως στις ΗΠΑ βρίσκεται και η Παρί και μάλιστα οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό στις 30 Ιουλίου.

Η Γιουνάιτεντ έχει αγοράσει ήδη του Σβαϊνστάιγκερ, Σνάιντερλιν, Ντεπάι και Νταρμιάν έναντι 114.000.000 ευρώ και σαφώς θέλει να βάλει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της από πώληση παίκτη, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για την περαιτέρω ενίσχυσή της. Ο Πέδρο της Μπαρτσελόνα αποτελεί μεγάλο στόχο και γίνεται προσπάθεια να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ