ΓΑΛΛΙΑ

Συμφώνησε με τη Ναντ ο Ρανιέρι

Leicester manager Claudio Ranieri watches during the Champions League Group G soccer match between Leicester City and FC Copenhagen at the King Power stadium in Leicester, England, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester manager Claudio Ranieri watches during the Champions League Group G soccer match between Leicester City and FC Copenhagen at the King Power stadium in Leicester, England, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Κλάουντιο Ρανιέρι ήρθε σε συμφωνία με τη Ναντ για συμβόλαιο δύο ετών και θα διαδεχθεί τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ της Ναντ και του Κλάουντιο Ρανιέρι. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τα "καναρίνια" για συμβόλαιο δύο ετών, διαδεχόμενος τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Πόρτο.

Τα οικονομικά δεδομένα του deal δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά, αλλά είναι βέβαιο πως ο 65χρονος προπονητής θα "καρπωθεί" ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Ρανιέρι βρισκόταν χωρίς ομάδα απ' τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κι αποχώρησε απ' τη Λέστερ, παρότι την προηγούμενη σεζόν είχε οδηγήσει τις "αλεπούδες" στην κατάκτηση της Premier League. Πέρα απ' τη Ναντ, ενδιαφέρον για τον Ιταλό έδειξε κι η Κρίσταλ Πάλας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρανιέρι έχει εμπειρία απ' το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς κάθισε στον πάγκο της Μονακό για μία διετία (2012-2014), βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι Μονεγάσκοι να επιστρέψουν στη Ligue 1.

Δείτε το tweet:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ