ΓΑΛΛΙΑ

"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή Ντουρμάζ"

"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή Ντουρμάζ"
Ντουρμάζ-Τουλούζ

Με δύο γκολ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν σε 321 λεπτά συμμετοχής στη Ligue 1, ο Τζίμι Ντουρμάζ αποδεικνύεται μία από τις καλύτερες μεταγραφές της Τουλούζ, ικανή να την ανεβάσει επίπεδο, μετά από ορισμένες σεζόν μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ιστοσελίδα " France Football" ετοίμασε ένα θέμα αξιολόγησης των θερινών μεταγραφών του συλλόγου, απονέμοντας τα εύσημα στους ανθρώπους της ομάδας για την απόκτηση του διεθνή Σουηδού από τον Ολυμπιακό.

"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή Ντουρμάζ"

"Αφού πέρασε από άγνωστα μονοπάτια τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, η Τουλούζ έγινε ξανά "made in France", αποκτώντας ονόματα που δεν είναι άγνωστα σε εμάς όπως οι Μουσαβού-Κινγκ, Πι, Εντουάρ και Τόιβονεν. Μοναδική εξαίρεση: Ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για δύο εκατομμύρια ευρώ", αναφέρεται αρχικά στο κείμενο.

"Ο διεθνής Σουηδός, σκόρερ δύο τερμάτων κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ήδη επιδεικνύει την ικανότητά του στη δεξιά πτέρυγα. Γι' αυτό, μπορούμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Τουλούζ", καταλήγει ο συντάκτης.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ