ΓΑΛΛΙΑ

Στον πρώην ιδιοκτήτη των L.A. Dodgers πέρασε η Μαρσέιγ

Στον πρώην ιδιοκτήτη των L.A. Dodgers πέρασε η Μαρσέιγ

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ, Los Angeles Dodgers, Φρανκ ΜακΚορτ, δήλωσε ότι συμφώνησε να αγοράσει τη Μαρσέιγ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επαναφέρει τον γαλλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών.

Αλλαγή "σελίδας" στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μαρσέιγ. Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ, Los Angeles Dodgers, Φρανκ ΜακΚορτ, γνωστοποίησε πως συμφώνησε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μαρσέιγ, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να επαναφέρει τους Μασσαλούς στον δρόμο των επιτυχιών

Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Μαργκαρίτα Λουί Ντρεϊφούς, είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι πουλούσε το μερίδιο που κατείχε στη Μαρσέιγ, η οποία τερμάτισε 13η πέρυσι στο Σαμπιονά και έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας από την Π.Σ.Ζ.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η Μαρσέιγ θα ξαναγίνει πρωταθλήτρια", τόνισε μεταξύ άλλων ο ΜακΚόρτ σε συνέντευξη Τύπου, έχοντας στο πλάι του και τον δήμαρχο της πόλης, Ζαν Κλοντ Γκοντέν.

Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός "RMC Sport" ανέφερε ότι η πώληση ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ για το ποσοστό της Μαργκαρίτα Λουί Ντρεϊφούς, η οποία επίσης έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ