ΓΑΛΛΙΑ

Στο Κατάρ ο Ντι Μαρία, υπογράφει στην Παρί

Στο Κατάρ ο Ντι Μαρία, υπογράφει στην Παρί
© __SULAITI/INSTAGRAM

Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Άνχελ Ντι Μαρία, βρίσκεται στη Ντόχα, όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα θα υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται στην Ντόχα του Κατάρ (ταξίδεψε μέσω Σάο Πάουλο από την Αργεντινή) για να πέσουν οι υπογραφές με τους Παριζιάνους και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Λοράν Μπλαν.

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, κάθισε μόλις ένα χρόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντούτοις ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν τον έχει στα πλάνα του και η Παρί το εκμεταλλεύτηκε, προσθέτοντάς τον στο ρόστερ της. Πρώτα βέβαια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο "Aspire centre" και μετά θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Τα χρήματα που θα λάβουν οι "κόκκινοι διάβολοι", φτάνουν τα 63.000.000 ευρώ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους επίτευξης στόχων και πρόκειται για μια πολύ δαπανηρή μετεγγραφή, όπου οι Άραβες της γαλλικής ομάδας ελπίζουν πως θα την ανεβάσουν επίπεδο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ