ΓΑΛΛΙΑ

Στη Στόουκ "βλέπει" τον αντί-Εμπαπέ ο Ζαρντίμ

Στη Στόουκ "βλέπει" τον αντί-Εμπαπέ ο Ζαρντίμ

Το ενδιαφέρον για τον Κιλιάν Εμπαπέ γίνεται όλο και πιο έντονο και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ψάχνει στη Στόουκ τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που ο 18χρονος Γάλλος φορ αποχωρήσει από τη Μονακό.

Ο 19χρονος Βέλγος επιθετικός της Στόουκ, Ζιλιάν Ενγκοΐ, είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μονακό, σε περίπτωση που ο δεύτερος αποχωρήσει από τους Μονεγάσκους με προορισμό τη Μαδρίτη (Ρεάλ), το Παρίσι (Παρί Σεν-Ζερμέν) ή το Λονδίνο (Άρσεναλ).

Άλλωστε, αυτό το σενάριο (αποχώρησης του 18χρονου Γάλλου φορ από τη Μονακό) δεν είναι και τόσο μακρινό, με τους ανωτέρω "μνηστήρες" να επιμένουν και το μεταγραφικό καλοκαίρι να αναμένεται "ζεστό".

Σε κάθε περίπτωση, ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει κάνει την προεργασία του και σύμφωνα με το "ESPN" υπέδειξε τον 19χρονο Βέλγο φορ της Στόουκ, Ζιλιάν Ενγκοΐ, ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Εμπαπέ.

Ο Ενγκοΐ γεννήθηκε στην Αμβέρσα τη δεύτερη ημέρα του Νοεμβρίου του 1997 και πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Άντερλεχτ, Μπριζ και Στόουκ Σίτι. Στην πρώτη ομάδα της τελευταίας προβιβάστηκε πέρυσι (2016) και την περασμένη σεζόν είχε πέντε συμμετοχές στην Premier League (απέναντι σε Γουέστ Μπρομ, Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάντερλαντ κι Άρσεναλ), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες της εθνικής Βελγίου και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πατρίδας του.

Photo credits: Premier League

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ