ΓΑΛΛΙΑ

Στη Νίκαια ο Σνάιντερ!

Galatasaray's Wesley Sneijder celebrates during their Turkish League soccer derby match with Fenerbahce at the TT Arena stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, Oct. 18, 2014. (AP Photo)
Galatasaray's Wesley Sneijder celebrates during their Turkish League soccer derby match with Fenerbahce at the TT Arena stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, Oct. 18, 2014. (AP Photo) AP

Ο Γουέσλι Σνάιντερ βρίσκεται στη Νίκαια της Γαλλίας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νις.

Σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης βρισκόταν ο Γουέσλι Σνάιντερ από τη στιγμή που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Γαλατάσαράι.

Ο Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός ψάχτηκε σε διάφορες αγορές, έχοντας και εξαιρετικά υψηλές ετήσιες οικονομικές απαιτήσεις ανάλογα με τη χώρα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι καταλήγει στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Νις.

Ο Σνάιντερ από το απόγευμα της Κυριακής (6/8) βρίσκεται στη Νίκαια της Γαλλίας, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν προχωρήσει σε υπογραφές συμβολαίων με τη Νις, κάτι που άλλωστε γνωστοποίησε και η γαλλική ομάδα μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

(AP Photo)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ