ΓΑΛΛΙΑ

Στη Λιόν ο Ντεπάι

Στη Λιόν ο Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι συνεχίζει την καριέρα του στη Λιόν, αφού ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 18.500.000 ευρώ.

Σε μια σπουδαία μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η Λιόν, η οποία απέκτησε έναν παίκτη που πριν δυο χρόνια εθεωρείτο εκείνος με τη μεγαλύτερη προοπτική στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εξαιτίας των κατορθωμάτων του στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν.

Μπορεί ο Μέμφις Ντεπάι να μην δικαίωσε τις προσδοκίες στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στη Γαλλία θέλει να δώσει τις απαντήσεις του και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Η Λιόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, πληρώνοντας 18.500.000 ευρώ στην Γιουνάιτεντ και με τα μπόνους το ποσό αυτά μπορεί να ξεπεράσει τα 25.000.000 ευρώ. Ο παίκτης θα υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2022, ενώ οι "κόκκινοι διάβολοι" διατηρούν οψιόν επαναγοράς του και ένα ποσοστό μεταπώλησής του.

Αν μη τι άλλο, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ βλέπουν ότι υπάρχει ακόμα προοπτική στον Ντεπάι, πιστεύουν ότι μπορεί να βρει πάλι την φόρμα και γι' αυτό θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο για το μέλλον του. Θα έχει ενδιαφέρον η παρουσία του στη Ligue 1, το μόνο σίγουρο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ