ΓΑΛΛΙΑ

Στέλνουν Ποτσετίνο στην Παρί οι Γάλλοι

Στέλνουν Ποτσετίνο στην Παρί οι Γάλλοι
Ποτσετίνο

Σύμφωνα με την Equipe ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι μέσα στους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν την ερχόμενη περίοδο. "Θα ήθελα να επιστρέψω μία μέρα", δήλωσε ο ίδιος.

Η Τότεναμ βρίσκεται θεωρητικά στο κυνήγι του τίτλου στην Premier League, αφού τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι επτά πόντους πίσω από την Λέστερ. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει δει και τη δική του καριέρα να βρίσκεται σε άνοδο με το όνομα του μάλιστα να ακούγεται για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Όπως αναφέρει η Equipe την Τετάρτη, στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουν στο μυαλό τους τον Αργεντινό τεχνικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία μετά το καλοκαίρι. Ο Ποτσετίνο πέρασε για μία διετία από την Παρί ως ποδοσφαιριστής και έχει ακόμα καλές σχέσεις.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC:

"Πάντα έλεγα πως θα ήταν υπέροχο να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα σαν την Περί. Είναι ένα από τα όνειρα μου. Προσπαθώ να βλέπω τα παιχνίδια της, ειδικά στο Champions League, ενώ πολλές φορές μιλάω με το προπονητικό σταφ. Μία επιστροφή λοιπόν στο Παρίσι; Γιατί όχι;", είπε ο 44άχρονος προπονητής.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ