ΓΑΛΛΙΑ

Στα χέρια συμπαίκτες της Οσέρ εν ώρα παιχνιδιού

Στα χέρια συμπαίκτες της Οσέρ εν ώρα παιχνιδιού

Οι δύο συμπαίκτες στην Οσέρ, Πιέρ-Ιβ Πολομά και Μικαέλ Μπαρετό, ήλθαν στα χέρια στο 80ό λεπτό της εκτός έδρας ήττας (4-1) από την Κεβιγί-Ρουέν. (video)

Η Οσέρ συνετρίβη (4-1) στο "Stade Robert Diochon" από την Κεβιγί-Ρουέν στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Ligue 2, αλλά δεν έφθανε μόνο αυτό για την "AJA".

Οι συμπαίκτες της ομάδας της Βουργουνδίας, Πιέρ-Ιβ Πολομά και Μικαέλ Μπαρετό, ήλθαν στα χέρια στο 80ό λεπτό. Ένα παίκτης της ομάδας από τη Ρουέν προσπάθησε να τους χωρίσει, ενώ ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα σε αμφότερους.

Η Οσέρ ζήτησε συγγνώμη για τον διαπληκτισμό των παικτών της - με την αιτία αυτού να παραμένει ανεξιχνίαστη - και τους κάλεσε σε απολογία για την επόμενη εβδομάδα καθώς "έβλαψαν την εικόνα της ομάδας σε οπαδούς, γονείς και χορηγούς".

Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια επεισοδιακή αγωνιστική για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας καθώς σε οκτώ ματς της Παρασκευής (16/3) βγήκαν επτά κόκκινες κάρτες. Το περιστατικό αυτό θύμισε τη μάχη των συμπαικτών της Νιούκαστλ, Ντάιερ και Μπόιερ, το 2005.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ