ΓΑΛΛΙΑ

Σκέφτεται να διώξει Ιμπραχίμοβιτς η Παρί!

Σκέφτεται να διώξει Ιμπραχίμοβιτς η Παρί!

Σύμφωνα με το "France Football", η διοίκηση της Παρί Σεν-Ζερμέν σκέφτεται να λύσει τη συνεργασία της με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε το λόγο, αλλά και πόσο κοστίζει αυτό.

Το "τραύμα" που έχει αφήσει ο Σουηδός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στη γαλλική φίλαθλη κοινή μετά το χαρακτηρισμό της χώρας στην οποία ζει κι εργάζεται ως "σκ@τ@", δε λέει να επουλωθεί με τίποτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "France Football", αυτή είναι η αιτία που ο πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, κι ο σεΐχης, Ταμίμ μπεν Χαμάντ αλ-Τανί που χρηματοδοτεί το σύλλογο, σκέφτονται την απομάκρυνση του Σουηδού επιθετικού της ομάδας.

Ένας διαζύγιο που θα έχει κόστος, για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αμείβεται με 15.000.000 ευρώ τη σεζόν, είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος πίσω από τον Τιάγκο Σίλβα. Αυτό το ποσό (15.000.000 ευρώ) θα πρέπει να καταβάλει στον Ζλάταν, η Παρί Σεν-Ζερμέν σε περίπτωση που θέλει να απαλλαγεί από τις υπηρεσίες του. Κανείς ενδιαφερόμενος;

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ