ΓΑΛΛΙΑ

Σισέ: "Πρέπει να κληθεί ο Μπενζεμά"

Σισέ: "Πρέπει να κληθεί ο Μπενζεμά"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ εξέφρασε την επιθυμία να βρει ομάδα στο γαλλικό πρωτάθλημα και σχολίασε την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά από την Εθνική Γαλλίας.

Ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει επισημάνει ότι σταματά το ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει εξαιτίας των τραυματισμών του. Ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις επαναλαμβάνει την επιθυμία του να ξαναπαίξει, νοσταλγώντας τη χρονική περίοδο που ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας στο περιοδικό Publique, ο Σισέ τόνισε ότι θα ήθελε βρει ομάδα στη Ligue 1 την επόμενη σεζόν, για να πετύχει το 100ο γκολ του στην κατηγορία.

"Όταν είχα εγχειριστεί στο ισχίο, μου είχαν πει ότι αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου. Εάν υπάρχει για εμένα μία ευκαιρία να επανέρθω την επόμενη σεζόν, θα την εκμεταλλευτώ. Η καρδιά μου ανήκει στη Μαρσέιγ, αλλά δεν νομίζω ότι μία ομάδα σε αυτό το επίπεδο θα ενδιαφερθεί για έναν ποδοσφαιριστή όπως εγώ. Ψάχνει κάτι άλλο. Άλλωστε, είμαι 35 ετών. Για την Οσέρ ακούω μόνο φήμες, εγώ είμαι ανοιχτός σε όποια πρόταση και αν εμφανιστεί" ανέφερε ο Σισέ με αυτογνωσία.

Κατόπιν, συμπλήρωσε για το όνειρο του: "Εύχομαι να ξαναπαίξω στη Ligue 1 και να πετύχω το 100ο γκολ μου".

Ο Σισέ ρωτήθηκε για την Εθνική Γαλλίας και την παρουσία της στο Euro 2016, προτείνοντας την κλήση του Καρίμ Μπενζεμά, παρότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί στο δικαστήριο η υπόθεση για τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά.

"Θα ήταν λάθος να μην βασιστεί η Γαλλία στον Μπενζεμά. Ακόμα, η υπόθεση του δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά είναι λάθος να μην πάει ο Μπενζεμά στο Euro. Δεν με νοιάζει για το ηθικό σκέλος. Με τον Καρίμ στον αγωνιστικό χώρο, μπορείς να περπατήσεις στο νερό. Οι Γάλλοι διεθνείς τον χρειάζονται" σχολίασε ο άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ