ΓΑΛΛΙΑ

Σισέ: "Μου άναψαν καπνογόνα στο νησί"

Σισέ: "Μου άναψαν καπνογόνα στο νησί"
STOLISVAGGELIS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ εκδήλωσε τη λατρεία του για τον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε πως αισθάνθηκε όταν πήρε μεταγραφή για τη Λάτσιο το καλοκαίρι του 2011!

Σπανίως ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχωρεί συνέντευξη χωρίς να μιλήσει για την περίοδο που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και τη σχέση που ανέπτυξε με τους οπαδούς. Οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sportmagazine.knack.be" δεν αποτέλεσαν εξαίρεση και μάλλον ξεπέρασαν τις προηγούμενες.

Ο Γάλλος επιθετικός σχολίασε τη σχέση του με τους φίλους του Τριφυλλιού και θυμήθηκε την υποδοχή που συνάντησε σε ένα ελληνικό νησί!

"Στον Παναθηναϊκό ήταν ξεχωριστά. Έχω την Μαρσέιγ στην καρδιά μου, αλλά οι οπαδοί που έχουν την πρώτη θέση για μένα, είναι αυτοί του Παναθηναϊκού. Έχουμε μία σχέση που δεν μπορώ να εξηγήσω, υπάρχει τόση αγάπη. Με λατρεύουν και τους λατρεύω. Πριν από ένα μήνα πήγα σε ένα ελληνικό νησί. Μόλις έφτασα, με φώναζαν να κατέβω και να πάω σε αυτούς. Με περίμεναν 700 άτομα, είχαν κλείσει το δρόμο, είχαν ανάψει καπνογόνα... Απίστευτα! Η Ελλάδα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα" τόνισε ο Τζιμπ.

Το... ζουμί των δηλώσεων του ήταν στη συνέχεια, όταν αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2011 και στη μεταγραφή του στη Λάτσιο. Επίσης, υπογράμμισε ότι επιθυμεί να επανενταχθεί στην ομάδα, αλλά ως πρεσβευτής και όχι ως αθλητής...

"Το καλοκαίρι του 2011 μου ζήτησαν να φύγω, γιατί δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στο οικονομικό. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε σωστά, αλλά ράγισε η καρδιά μου όταν έφυγα. Αγαπώ την ομάδα και έκανα ένα τατουάζ με το έμβλημα του club. Εγώ και η οικογένεια μου ελπίζω να γυρίσουμε εκεί κάποια στιγμή. Όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως πρεσβευτής της ομάδας" ήταν τα λόγια του.

Ο Σισέ ρωτήθηκε και για το αν μετά τη Σεντ Πιερουά θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο, αλλά απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι δεν αντέχει το σώμα του και για αυτό το λόγο, απέρριψε προτάσεις.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ