ΓΑΛΛΙΑ

Σισέ: "Δεν εξαπάτησα τον Βαλμπουενά, είμαι φίλος του και τον προειδοποίησα"

Σισέ: "Δεν εξαπάτησα τον Βαλμπουενά, είμαι φίλος του και τον προειδοποίησα"
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στην "Figaro" για την ιστορία που δημιουργήθηκε με τον Ματιέ Βαλμπουενά και την δική του εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού.

Δηλώσεις στην «Figaro» έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλοντας να ξεκαθαρίσει την ιστορία που δημιουργήθηκε με την υπόθεση εκβιασμού κατά του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως απλά είχε μιλήσει με τον Ματιέ για το συγκεκριμένο θέμα και τον είχε προειδοποιήσει ότι θα του δημιουργούσε πρόβλημα και από τη στιγμή που ο πρώην συμπαίκτης του ανέφερε το όνομα του θα έπρεπε να δώσει κατάθεση.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ο Ματιέ είναι φίλος μου. Απλώς τον προειδοποίησα ότι αυτό θα ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για εκείνον και θα πρέπει να προσέχει. Είναι μια ιστορία πολύ κακή και για εμένα αλλά και για εκείνον. Εμένα μου έκαναν ερωτήσεις για να μάθουν τι γνωρίζω και να ακούσουν τη δική μου πλευρά στην υπόθεση.

Εγώ ποτέ δεν τον εξαπάτησα. Ο Ματιέ είναι ένας φίλος. Όταν ήμασταν μαζί στη Μαρσέιγ πάντα τον έπαιρνα και πηγαίναμε μαζί στη προπόνηση. Δεν υπάρχει καμία απάτη. Απλώς τον προειδοποίησα να είναι προσεκτικός. Κατέθεσε και απλώς ανέφερε το όνομά μου. Έτσι μου πήραν την κατάθεση αυτή. Αυτά είναι όλα. Τώρα πάω να δω την αρραβωνιαστικιά μου και το μικρό μου παιδί. Αύριο θα προπονηθώ για το Dancing With The Stars».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ