ΓΑΛΛΙΑ

Σίλβα: "Παραμένω οπαδός της Μίλαν"

Σίλβα: "Παραμένω οπαδός της Μίλαν"

Ο Τιάγκο Σίλβα δήλωσε ότι χάρη στους Αντσελότι και Λεονάρντο πείστηκε να πάει στην Παρί, με τη Μίλαν να είναι πάντα στην καρδιά του. Η ατάκα του Ιμπραχίμοβιτς για τον Μάρκο Βεράτι.

Η βραδιά της Τρίτης ήταν "περίεργη" για τους οπαδούς της Μίλαν, καθώς την ώρα που έβλεπαν την ομάδα τους να ταλαιπωρείται (και να τους ταλαιπωρεί...) σε ένα ακόμα ματς, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας με την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί συνέτριβε 4-1 τη Ντιναμό Κιέβου έχοντας για σκόρερ Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα.

Παρηγοριά ίσως για τους "ροσονέρι" τιφόζι να ήταν τα λόγια του Τιάγκο Σίλβα αμέσως μετά τον θρίαμβο των Παριζιάνων στο πρώτο τους φετινό ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τον Βραζιλιάνο να μην κρύβει την αγάπη που εξακολουθεί να έχει για την πρώην ομάδα του.

"Το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν πολύ μεγάλο, για μένα ήταν μία όμορφη επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ, που συνοδεύτηκε από ένα γκολ.

Σίλβα: "Παραμένω οπαδός της Μίλαν"

Αρχικά δεν ήμουν πολύ πεισμένος να έρθω στο Παρίσι αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί καλά, όπως και η οικογένειά μου", τόνισε ο 27άχρονος διεθνής με τη "σελεσάο", και πρόσθεσε:

"Εάν δεν ήταν οι Αντσελότι και Λεονάρντο δεν πιστεύω ότι θα είχα δεχτεί να πάρω μεταγραφή. Εγώ παραμένω οπαδός της Μίλαν.

Δεν ήξερα τον Βεράτι αλλά ο Ίμπρα μου είπε "θα δεις, είναι πολύ δυνατός και παίζει όπως ο Πίρλο".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ