ΓΑΛΛΙΑ

Ξέσπασμα Μπαλοτέλι κατά δημοσιογράφων

Ξέσπασμα Μπαλοτέλι κατά δημοσιογράφων

Όντας ιδιαίτερα ενοχλημένος από το που εστίασαν τα διεθνή ΜΜΕ σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Μάριο Μπαλοτέλι γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει ξανά συνέντευξη, επιτιθέμενος παράλληλα στους δημοσιογράφους.

Πριν από μερικές ημέρες ο Μάριο Μπαλοτέλι παραχώρησε μία συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "RMC" και μίλησε για πληθώρα θεμάτων, ανάμεσα στα οποία βρισκόταν και πως ο ίδιος βιώνει τον ρατσισμό.

Η πλειοψηφία των ΜΜΕ επέλεξε να εστιάσει στη δήλωση που αφορούσε τον Έντισον Καβάνι, στην οποία ο 26χρονος τόνισε: “Ναι, είναι καλός, αλλά δεν είναι φαινόμενο, όπως οι Ντι Μαρία και Φαλκάο”.

Κατόπιν αυτού, ο Ιταλός επιθετικός της Νις ξέσπασε με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram: “Μίλησα για εκπληκτικούς νέους παίκτες, μίλησα για ρατσισμό, μίλησα για την Ιταλία. Όλα όσα μπορούσαν να 'πιάσουν' οι εφημερίδες ήταν η ιστορία με τον Καβάνι... Είστε απλά γελοίοι, σοβαρά... Ο Καβάνι είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και τον σέβομαι ως τον κορυφαίο σκόρερ, αλλά στη Γαλλία το άγγιγμα της μπάλας ενός φαινόμενου το βλέπω μόνο στον Ντι Μαρία και στον Φαλκάο. Και; Σοβαρά, μην με ρωτήσετε για συνεντεύξεις ξανά... Κανείς".

"Ο Μπαλοτέλι δεν είναι ένα παιχνίδι, είναι ένας άνθρωπος με άποψη, οπότε αποκτήστε τις δικές σας για να κρίνετε πάνω σε αυτό. Αλήθεια, δεν είναι το γεγονός μίας ακόμη χαζής ψευδούς ιστορίας που βγαίνει προς τα έξω που με ενοχλεί, αλλά το γεγονός ότι μίλησα για το αληθινό πρόβλημα της κοινωνίας, και όλα όσα μπορούσαν να 'πιάσουν' ήταν αυτό; Γι' αυτό η κοινωνία και η νέα γενιά θα γίνεται όλο και πιο αδύναμη”.

Στη λεζάντα δίπλα από τη σχετική φωτογραφία, ο ίδιος προσθέτει: "...απλώς λέω. Είμαι πολύ λυπημένος που αυτό το οποίο ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το κουτσομπολιό και τα χαζά νέα... Μίλησα για τον ρατσισμό και την κοινωνία, μίλησα για το πόσο πολύ αγαπώ την Γκάνα και την Ιταλία... Γιατί να το στρέψετε αυτό σε μόνο ένα χαζό πράγμα; Γιατί;".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ