ΓΑΛΛΙΑ

Μπάρτον vs. Σίλβα: Σάλος με την "χοντρή τραβεστί" στη Γαλλία

Μπάρτον vs. Σίλβα: Σάλος με την "χοντρή τραβεστί" στη Γαλλία

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του Τζόι Μπάρτον για τον Τιάγκο Σίλβα όπως "χοντρή τραβεστί" έφεραν την οργισμένη αντίδραση της Παρί ΣΖ που απείλησε τον παίκτη. Τί απάντησε η Μαρσέιγ. Δείτε όλα τα επίμαχα tweets.

Οι επιθέσεις του Τζόι Μπάρτον μέσω twitter στον Τιάγκο Σίλβα έφεραν την αντίδραση της Παρί ΣΖ η οποία με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει:

"Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει απαράδεκτα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα από τον ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Τζόι Μπάρτον, εναντίον του ποδοσφαιριστή της Παρί ΣΖ, Τιάγκο Σίλβα. Αυτές οι επιθέσεις είναι σοβαρές και μη αποδεκτές από τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι στηρίζουν τον Τιάγκο Σίλβα".

Η ανακοίνωση καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι "ο Τιάγκο Σίλβα και η Παρί ΣΖ διατηρούν κάθε δικαίωμα να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια θεωρούν αναγκαία".

Ο Τζόι Μπάρτον είχε "χτυπήσει" μέσω του προφίλ του στο twitter αναφέροντας πριν το ματς ότι ο Σίλβα είναι "το... γατάκι που τραυματίζεται όλη τη σεζόν, άλλος ένας υπερεκτιμημένος Βραζιλιάνος", ενώ αναρωτήθηκε "αν είναι άντρας ντύνεται γυναίκα ή γυναίκα που ντύνεται άντρας".

Μετά την καλή εμφάνιση του Βραζιλιάνου με την Μπάρσα, ο Μπάρτον "αναδιπλώθηκε" μόνο για την εμφάνιση τουιτάροντας πως "πρέπει να πάρω πίσω ό,τι είπα για τον Σίλβα, έπαιξε καλά σήμερα αλλά δεν παύει να είναι μια χοντρή τραβεστί!".

Η αντίδραση όμως της Παρί ΣΖ, "θορύβησε" την Μαρσέιγ που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

"Η Μαρσέιγ και ο Τζόι Μπάρτον επιθυμούν να απολογηθούν στον Τιάγκο Σίλβα και την ομάδα του για τις ανάρμοστες δηλώσεις του Άγγλου ποδοσφαιριστή στα κοινωνικά δίχτυα τις τελευταίες ώρες. Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε από τον Τζόι Μπάρτον να βάλει ένα τέλος στην αντιπαράθεση με τον Βραζιλάνο αμυντικό.

Ο παίκτης της Μαρσέιγ δεσμεύτηκε αμέσως να σταματήσει της απαξιωτικές δηλώσεις για τον Τιάγκο Σίλβα.".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάρτον προκαλεί μέσω twitter καθώς ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Νειμάρ, έχει "στολιστεί" κατά καιρούς από τον ιδιόρρυθμο Άγγλο. Πρόσφατα μάλιστα τον χαρακτήρισε ως τον " Τζάστιν Μπίμπερ του ποδοσφαίρου."

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ