ΓΑΛΛΙΑ

Ρούντι Γκαρθία για αντί-Μίτσελ

Foto Alfredo Falcone - LaPresse09/01/2016 Roma ( Italia)Sport CalcioRoma - MilanCampionato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Olimpico di RomaNella foto:garciaPhoto Alfredo Falcone - LaPresse09/01/2016 Roma (Italy)Sport SoccerRoma - MilanItalian Football Championship League A Tim 2015 2016 - Olimpico Stadium of RomaIn the pic:garcia
Foto Alfredo Falcone - LaPresse09/01/2016 Roma ( Italia)Sport CalcioRoma - MilanCampionato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Olimpico di RomaNella foto:garciaPhoto Alfredo Falcone - LaPresse09/01/2016 Roma (Italy)Sport SoccerRoma - MilanItalian Football Championship League A Tim 2015 2016 - Olimpico Stadium of RomaIn the pic:garcia LAPRESSE

Η Μαρσέιγ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μίτσελ για την επόμενη σεζόν και φαίνεται να τον βρίσκει στο πρόσωπο του πρώην των Λιλ και Ρόμα, Ρούντι Γκαρθία.

Μπορεί ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ, να μη δείχνει διάθεση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ - παρά την κάκιστη πορεία της γαλλικής ομάδας - και να ολοκληρώνει την τρέχουσα σεζόν στο "Βελοντρόμ", ωστόσο η επόμενη θεωρείται απίθανο να τον βρει στη Μασσαλία.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, θεωρείται ειλημμένη η απόφαση των διοικούντων τη Μαρσέιγ να προχωρήσουν σε απομάκρυνση του Ισπανού με το πέρας της σεζόν και φαίνεται ήδη να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του.

Αυτός είναι ο 52χρονος Γάλλος προπονητής πρώην των Σεντ-Ετιέν, Ντιζόν, Λε Μαν, Λιλ και Ρόμα, Ρούντι Γκαρθία. Η "Equipe" παραθέτει τέσσερις παράγοντες που συντελούν στην προσπάθεια πρόσληψης του Ρούντι Γκαρθία.

Πρωτίστως το γεγονός ότι στη Μασσαλία θέλουν να επιστρέψουν στο μοτίβο ενός Γάλλου τεχνικού - μετά τις τελευταίες περιπέτειες με Μπιέλσα και Μίτσελ - δεύτερον ότι δεν είναι τόσο ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, τρίτον γιατί μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες στα ντέρμπι και τέταρτον η κόντρα με τη Λιόν.

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για τον πρώην τεχνικό της Ρόμα, ήδη έχει φέρει στην Ολιμπίκ δύο πρώην παίκτες της Μαρσέιγ (Ζερεμί Μορέλ και Ματιέ Βαλμπουενά), ενώ ενδιαφέρεται και για τρίτο (Στιβ Μανταντά).

Η Μαρσέιγ επιθυμεί να απαντήσει στη Λιόν και η περίπτωση του Ρούντι Γκαρθία είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρίας.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ