ΓΑΛΛΙΑ

Ρολάντο και Γκαρθία πιστεύουν στον Μήτρογλου

Caen's midfielder Baissama Sankoh, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Μήτρογλου, (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Μαρσέιγ την περασμένη Κυριακή, αλλά οι Ρούντι Γκαρθία και Ρολάντο τόνισαν για μία ακόμη φορά πόσο πιστεύουν σε αυτόν, εν όψει του ματς με τη Ρεν

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν το κεντρικό θέμα της συνέντευξης τύπου της Μαρσέιγ, εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρεν το Σάββατο για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στο ματς του κυπέλλου με τη Βαλανσιέν την προηγούμενη Κυριακή αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς, ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 59', έχοντας έρθει σε επαφή με τη μπάλα μόνο 8 φορές. Η Μαρσέιγ δεν έπαιξε 4-5-1, αλλά 4-4-2, με τους Ζερμέν και Μήτρογλου στην επίθεση.

"Η αλήθεια πως πρέπει οι επιθετικοί να έχουν σωστή τροφοδότηση. Στο τελευταίο ματς μόνο μία φορά πήρε τροφοδοτήθηκε σωστά και όντως δεν το χειρίστηκε όπως έπρεπε", τόνισε ο Γαλλο-Ισπανός τεχνικός, Ρούντι Γκαρθία.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ρολάντο, με τον Πορτογάλο αμυντικό να αναφέρει: "Είναι δύσκολο όταν έρχεσαι για έναν σύλλογο τον οποίο δεν ξέρεις, όταν πρέπει να μάθεις τη γλώσσα".

"Πρέπει να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όταν έχει ξανά αυτοπεποίθηση θα πετύχει γκολ κι θα ξεχάσει όλες αυτές τις κακές στιγμές".

"Είναι ένας τύπος που δεν μιλάει πολύ, του αρέσει να κάθεται στη γωνία του. Τον ξέρω καλά. Ξέρω πως μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να προσαρμοστεί, δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς ξέρουμε πως τα γκολ θα έρθουν".

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ