ΓΑΛΛΙΑ

Ρανιέρι: "Ο προπονητής είναι σαν τον κερατά..."

Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris.  AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA AFP

Ο Ιταλός τεχνικός της Μονακό, Κλαούντιο Ρανιέρι, βλέπει το μέλλον του στην ομάδα επισφαλές και το σχολίασε μία πολύ γνώριμη παρομοίωση.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βλέπει κάθε μέρα τον γαλλικό και όχι μόνο Τύπο, να γράφει ότι ο Ρώσος μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία των "Μονεγάσκων" και απάντησε για το πως αισθάνεται ο ίδιος με τον πλέον παραστατικό τρόπο.

"Διάβασα ότι υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα αλλά δεν είναι η αλήθεια. Όπως και να έχει ο προπονητής είναι σαν τον απατημένο σύζυγο, είναι ο τελευταίος που το μαθαίνει. Δεν ξέρω αν το μέλλον μου είναι προαποφασισμένο, νομίζω ότι ακόμη εξαρτάται από ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν φήμες, αλλά είμαι ήρεμος", σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ