ΓΑΛΛΙΑ

Ραμπιό: Μητέρα και ατζέντης

Ραμπιό: Μητέρα και ατζέντης

Προκύπτουν προβλήματα όταν η μητέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι ταυτόχρονα και ατζέντης του; Αρκετά, όπως αποκαλύπτει η Βερονίκ Ραμπιό.

Ο 20χρονος μέσος της Παρί Σεν-Ζερμέν, Αντριάν Ραμπίο, είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για το γεγονός ότι η μητέρα του, Βερονίκ, είναι και εκπρόσωπός του.

Η Βερονίκ Ραμπιό, σε συνέντευξή της στην "Equipe" παραδέχθηκε ότι προκύπτουν αρκετά προβλήματα από αυτό, καθώς και ότι η διάκριση προσωπικής κι επαγγελματικής σχέση δεν είναι πάντα δυνατή.

Ένας ατζέντης συνήθως δίνει και αγωνιστικές συμβουλές, στον πελάτη του. Τι γίνεται, όμως, όταν είναι γένους θηλυκού και μητέρα του;

"Εάν του έδινα συμβουλές για ο,τι κάνει στο γήπεδο, θα γελούσε. Για θέματα εκτός γηπέδου, τον συμβουλεύω. Κυρίως για τον τρόπο με τον οποίον εκφράζεται, μπροστά στην κάμερα. Του έχω πει να προσέχει. Μιλά καλά, αλλά υπάρχουν κάποιες λέξεις που πρέπει να αποφεύγει.", υποστήριξε η Βερονίκ Ραμπιό.

Η Βερονίκ είναι μητέρα του Αντριάν. Πως δέχεται την κριτική; Πως μπλέκονται η προσωπική με την επαγγελματικής σχέση και πως αυτό επιδρά στη δουλειά της Βερονίκ Ραμπιό;

"Δεν με αγγίζει η κριτική του Τύπου. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάτι γράφεται, δεν είναι αληθινό. Οι φήμες, όλα αυτά. Δεν φοβάμαι την υστεροφημία. Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι η σχέση μου με το γιο μου.

Όταν συναντώ ανθρώπους, για επαγγελματικούς λόγους είναι δύσκολο. Το έχω εξηγήσει και στον Αντριάν, υπάρχει μία δυσκολία να διακρίνουν το ρόλο της μητέρας από αυτόν του ατζέντη. Μερικές φορές μου μιλούν σαν να είμαι η μητέρα του παίκτη, κι όχι εκείνη τη στιγμή ο εκπρόσωπός του."

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ