ΓΑΛΛΙΑ

Ραϊόλα: "Αν ο Μπαλοτέλι είχε το μυαλό του Ζλάταν θα είχε κερδίσει 5 Χρυσές Μπάλες"

Ραϊόλα: "Αν ο Μπαλοτέλι είχε το μυαλό του Ζλάταν θα είχε κερδίσει 5 Χρυσές Μπάλες"

O κορυφαίος Ιταλός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Il Giornale" και αναφέρθηκε στον "τρελό", Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ αποκάλυψε την πρόταση των Κινέζων στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "Il Giornale" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στους Μάριο Μπαλοτέλι, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Ιταλός ατζέντης μίλησε αρχικά για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του "Super Mario" στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Νις, πλέκοντας το εγκώμιο του πελάτη του.

"Ο Μάριο είναι φαινόμενο, αλλά είναι ο Μπαλοτέλι! Είναι ιδιαίτερος και μερικές φορές περίεργος. Αν είχε το μυαλό του Ιμπραχίμοβιτς θα είχε κερδίσει ήδη 5 Χρυσές Μπάλες. Ο Μάριο είναι τρελός, αλλά συγχωρεί τα πάντα επειδή είναι καλό παιδί. Μία ημέρα μου ζήτησε να του δανείσω την Bentley μου και του είπα πως θα την πάρει μόνο αν πετύχει δύο γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ. Λίγες ημέρες αργότερα μου τηλεφώνησε και μου είπε πως τήρησε την υπόσχεσή του, οπότε του έδωσα τα κλειδιά".

Όσον αφορά στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και την πρόταση των Κινέζων, ανέφερε: "Ο Ζλάταν απέρριψε πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ από κινέζικη ομάδα! Ναι, 100.000.000 ευρώ! Δεν τον ενδιέφερε η πρόταση επειδή θέλει να κερδίζει".

Ενώ, τέλος για τον νεαρό γκολκίπερ της Μίλαν, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, τόνισε: "Ο Ντοναρούμα θα γίνει καλύτερος του Μπουφόν".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ