ΓΑΛΛΙΑ

Πρόταση-μαμούθ για Νεϊμάρ η Παρί!

Πρόταση-μαμούθ για Νεϊμάρ η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν χάνει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και οραματίζεται τον Νεϊμάρ ως τον νέο ηγέτη της. Για αυτό το λόγο είναι είναι έτοιμη να δώσει 193.000.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα και να αρπάξει τον Βραζιλιάνο το καλοκαίρι!

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αποδείξει πολλάκις τα τελευταία χρόνια πως όταν θέλουν πραγματικά έναν παίκτη, το οικονομικό δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα, και όλα δείχνουν πως αυτό το αξίωμα ισχύει και στην περίπτωση του Νεϊμαρ.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2018 και οι "μπλαουγκράνα" έχουν βάλει στα 193.000.000 ευρώ τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ποσό που λογικά θα ήταν απαγορευτικό για οποιαδήποτε άλλη ομάδα, όχι όμως και για τους τετράκις πρωταθλητές Γαλλίας.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η έγκυρη "Equipe" ο Νεϊμάρ αποτελεί το Νο 1 καλοκαιρινό στόχο των Παριζιάνων προκειμένου να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Ιμπραχίμοβιτς και για το λόγο αυτό είναι έτοιμη να καλύψουν το ποσό της ρήτρας που ανέρχεται στα 193.000.000 ευρώ αλλά και να "χρυσοπληρώσουν" τον ίδιο τον παίκτη.

Πρόταση-μαμούθ για Νεϊμάρ η Παρί!

Ο μεγάλος στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με την "Equipe"

Εκείνος μάλιστα που φρόντισε να "κλείσει το μάτι" στην διοίκηση της Παρί ήταν ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος δήλωσε μεν πως "ο Νεϊμάρ αισθάνεται καλά στην Μπαρτσελόνα, στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο" αλλά φρόντισε να προσθέσει τα εξής:

"Το να ζεις σε μία πόλη όπως το Παρίσι και να παίζεις σε έναν σύλλογο όπως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι όνειρο για τον κάθε αθλητή. Θα δούμε τι θα γίνει από τώρα μέχρι το 2018 που λήγει το συμβόλαιό του...".

Πρόταση-μαμούθ για Νεϊμάρ η Παρί!

Ζλάταν φεύγει, Νεϊμαρ έρχεται για την Παρί;

Η εφημερίδα υποστηρίζει πως η Παρί είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 20.000.000 ευρώ το χρόνο στον άσο της Μπαρτσελόνα αλλά δεν αποκλείει οι δηλώσεις του μάνατζέρ του να είναι απλά ένας μοχλός πίεσης στην Μπαρτσελόνα για να του προσφέρει νέο βελτιωμένο συμβολαιο σε σύγκριση με το υπάρχον που τον βρίσκει να κερδίζει μόλις... 14.500.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ